Orion

Orion on muuttanut uuteen kotiin helmikuussa 2018.

Orion on toukokuussa 2017 syntynyt narttupentu, joka etsii loppuelämän kotia itsestään riippumattomista syistä. Orion odottaa uutta kotia Kotkassa.

Orion kuusessa

Tekstiä päivitetty 29.12.2017; Orion on käynyt erikoislääkärin auskultaatiossa ja sydänultrassa 28.12.2017, kaikki kunnossa ei sivuääniä eikä ongelmia sydämen kanssa. Ikää on noin 7 kuukautta ja on ikäänsä vastaavassa kunnossa.

Orion on elänyt ensimmäiset 3 kuukautta ulkokissana ja nyt viimeiset kuukaudet sisällä. Orion on päivät yksin kotona. Tavannut lapsia ja tulee toimeen. Syö juniori märkä- ja kuivaruokaa. Tarkoitus siirtyä pikkuhiljaa enemmän kuivaan ruokaan. Ruokapaikasta erillään tarjolla vettä. Vaikka kynnet on terävät, huonekaluihin ja ihmisiin ei ole tullut vahinkoja.

Orion seuraa mitä ulkona tapahtuu

Kuluttaa kynsiä raapimatolppaan ja on totutettu kynsienleikkaukseen. Hampaiden pesu tehdään kangasrätillä, jota inhosi kun oli maitohampaiden tippumisaika, nyt antaa taas pestä.
Normaali leikkisä ja villi kissanpentu, jolla energiaa riittää. Kooltaan ikäänsä vastaava. Orion tykkää kovasti jahdata leluja. Hakeutuu ihmisen lähelle ja puskee. Orion on steriloimaton ja siruttamaton. Kotkassa on helmikuussa leikkautus- ja sirutuskampanja, johon Orionille on varattu aika.

Mielenkiintoista

 

Lääkärissä käyty kaksi kertaa, syys- ja lokakuussa nk. neuvolakäynnit. Rokotettu. Sydämessä kuuluu pieni sivuääni (molemmilla kerroilla). Ei toimenpiteitä. Ääni usein katoaa pentuiän jälkeen, on lääkäri maininnut käynnin yhteydessä. Sovittu lääkärin kanssa, että kuunnellaan seuraavan kerran ensi vuoden syksyllä sirutuksen ja steriloinnin yhteydessä.

 

Orion jouluna 2017

Orion toivoisi pääsevänsä kotiin, jossa voisi ulkoilla valvotusti valjaissa tai tarhassa.

Kokemusta ei ole, miten tulisi toimeen koirien tai muiden kissojen kanssa. Hellyyttä, silityksiä, rapsutuksia ja leikkiä loppuelämän ajaksi sitä tämä pentunen kaipaa.

Jos Sinulla olisi tarjolla turvallinen ja rakastava loppuelämän koti tälle pikkuneidolle, täytäthän kotiselvityslomakkeen huolellisesti.

 

Orionin varaajana toimii Eija