Nipsu

Nipsu

Nipsu muutti uuteen kotiinsa 11/2017

19.05.2009 syntynyt monirotuinen (shetlanninlammaskoira-lapinkoira) narttu Nipsu etsii itselleen loppuelämän kotia Turussa. Kooltaan Nipsu on n. 10 kg ja 42 cm.

Luonteeltaan Nipsu on iloinen ja innokas, rakastaa huomiota ja jaksaisi olla rapsuteltavana loputtomiin. Nipsu osaa olla yksin kotona rauhassa. Mikäli kotona on ihmisiä, ilmoittaa Nipsu kerrostalossa kuuluvista äänistä haukkumalla. Kotiin tulevat vieraat Nipsu toivottaa tervetulleeksi haukkumalla, rauhoittuu kyllä hetken päästä. Herkut ovat loistava motivaattori tälle innokkaalle koiralle. Lenkillä Nipsu osaa käyttäytyä,eikä haukkumista aloita. Mikäli vastaan tulee narttukoira, menee luimistellen ohi.

Nipsu

Kotona Nipsu puolustaa ruokakuppiaan ja saattaa muutoinkin ärhennellä kylään tuleville narttukoirille. On tottunut omistajansa 2.5-vuotiaaseen lapsenlapseen. Nipsu vaatii aikaa tottua erityisesti uusiin lapsiin, alkuun jännittää heitä. Nipsu rakastaa noutaa keppiä ja tahtoisikin aina ulkona päästä keppiä noutamaan. Kahlaaminen on myös mieleistä puuhaa, uimaan menee vain hellesäällä. Ulkoilu on erityisesti mieleen, kun on pakkasta ja lunta. Tykkää ulkoilla säällä kuin säällä.Kuralätäköissä on myös välillä kiva käydä kylpemässä.

Nipsu talvella

Nipsu on ollut perusterve koko ikänsä. Allergioita ei ole todettu, eikä ole myöskään herkkävatsainen. Nipsu toivoo uuden kodin olevan omakotitalossa, jossa olisi pihaa mitä vahtia. Erityistoiveina on myös liikunnallinen emäntä/isäntä, jolla olisi paljon aikaa touhuta Nipsun kanssa ja aikaa rapsutella hellyydenkipeää koiraa. Nipsu on kovin innokas tutustumaan myös muihin lemmikkeihin. yhteiselo esim. kanin kanssa on sujunut Nipsun innokkuudesta huolimatta. Nipsu viihtyy metsäretkillä hyvin ja sitä onkin voinut pitää vapaana metsässä. Mikäli rusakko ohittaa Nipsun liian läheltä, saattaa lähteä perään hetkellisesti.  Nipsua ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Rokotukset hoidetaan ajantasalle ennen uuteen kotiin muuttoa. Uuden kodin tulee olla valmis Nipsun sterilointiin. Mikäli koet voivasi tarjota Nipsulle energisen ja rakastavan loppuelämän kodin, täytäthän kotiselvityslomakkeen huolellisesti ja kerrot, millainen koti juuri sinulla olisi Nipsulle tarjota.

Varaajana toimii Jenni

 


VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN