Hello Kitty

Kitty

Kitty on siirtynyt uuteen kotiin 11/2017

 

3-vuotias Persialaisneiti Kitty etsii uutta kotia, koska perheessä on todettu allergiaa kissoille. Kitty on rokotettu ja madotettu. Leikkaus ja siru tullaan hoitamaan kuntoon ennen uuteen kotiin siirtymistä. Uutta kotia Kitty odottelee Iisalmessa.

Kittyllä on ollut kaverina leikattu kollipoika jonka kanssa tuli hyvin toimeen. Kaverina on ollut myös narttu kissa joka ei tullut Kittyn kanssa toimeen, ongelmat narttu kissan kanssa eivät johtuneet Kittystä. Koiria, niin isoja kuin pieniä rotuja Kitty pelkää. Muista eläimistä ei tietoa, että miten suhtautuu niihin.

Kitty

Kitty on hieman arka lapsia kohtaan, juoksee piiloon jos lapset yrittävät hoitaa. Vieraat ottaa vastaan vaihtelevasti, joidenkin luokse tulee rapsuteltavaksi ja joitakin vieraita pelkää ja tällöin pysyttelee piilossa. Kitty hakeutuu välillä ihmisten läheisyyteen, tykkää rapsutuksista ja välillä innostuu leikkimään. Kittystä mieluisimpia leluja on roskat vaikka omiakin leluja olisi tarjolla.

Kitty syö Mustin ja Mirrin kuivaruokaa. Lisäksi välillä saa raakaa lihaa. Mitään allergioita ei ole eikä Kitty nirsoile ruuan kanssa.

Turkin harjausta, pesua sekä kynsien leikkuuta vielä hieman harjoitellaan. Kitty on sisäsiisti.

Kitty

Jos sinulla olisi tarjota koti tälle hurmaavalle kissaneidille niin täytä kotiselvityslomake huolellisesti.

Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN