Vapaaehtoistyöntekijäksi yhdistykselle?

Täytäthän lomakkeen ja kerrot itsestäsi, sekä toiveistasi vapaaehtoistyön suhteen. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.
Kiitos kiinnostuksestasi!

1.) Eläinvaraajana toimiminen:
-Jokaisella kotia etsivällä eläimellä on varaaja. Varaaja toimii yhteyshenkilönä uuden kodin etsinnässä. Eläinvaraaja on yhteydessä nykyiseen omistajaan, tekee eläimestä kuvauksen nettisivuille, haastattelee potentiaaliset kotiehdokkaat ja tekee uuden kodin valinnassa yhteistyötä nykyisen omistajan kanssa sekä oitaa koko prosessin alusta loppuun kyseisen eläimen osalta.Varaaja on myös jatkossa yhteydessä uuteen kotiin, kysellen kuulumisia ja auttaen kotiutumisessa.

2.) Tapahtumien järjestäjä:
-Kodinvaihtajat ry on järjestänyt muun muassa mätsäreitä muiden yhdistyksien kanssa, kaipaammekin joukkoomme innokaita ihmisiä, jotka olisivat valmiita organisoimaan tapahtumia ja valmiita seisomaan myös pöydän takana tapahtumissa. Vuosittaisista tapahtumista voi mainita mm. Lemmikkimessut ja PetExpon. Toimenkuvaan kuuluisi myös mm. arpajaispalkintojen järjestäminen (kyselyitä siis eri yrityksiin olisivatko halukkaita sponsoroimaan). Tapahtumat ovat yleensä Etelä-Suomessa, mutta olisi hyvä jos tarvittaessa on valmis lähtemään kauemmaksikin edustamaan yhdistystä.

3.) Nettisivujen päivittäjä:
-Toivomuksena olisi, että jokainen varaaja opettelee lisäämään omat varauksensa nettisivuille. Kipeästi olisi tarvetta myös sellaisille, jotka osaisivat laajemmin päivittää ja muokata kotisivuja.

4.) "Paperin pyörittäjä"
Etsimme joukkoomme myös ihmisiä jotka olisivat valmiita hoitamaan paperiasioita. Mm. jäsenrekisterinpitoa,jäsentiedotteita (1-2 x vuodessa), lupa-asioita (esim.rahankeräyslupa)

5.) Muu, Mikä?
Eikö mikään yllä mainituista tuntunut omalta? Kerro mikä itselläsi on mielessä.