Miina *KIIRE*

Miina

Kuusi vuotias Miina painaa n. 18 kg ja säkäkorkeus on 52 cm. Miinasta löytyy  collieta, huskya ja saksanpaimenkoiraa. Kotia Miina odottelee Turussa. Miina etsii ensisijaisesti kotia yhdessä Timin kanssa, mutta mikäli yhteistä kotia ei löydy etsitään kotia myös erikseen. Uudessa kodissa saisi olla koirakaveri. Miina on leikattu, siru ja rokotus asiat hoidetaan kuntoon ennen uuteen kotiin siirtymistä.

Miina on fiksu ja miellyttämisenhaluinen koira, joka rakastaa leikkiä. Varsinkin pallon kiinniottaminen on mieleistä puuhaa. Miinalla riittää virtaa vaikka muille jakaa, mutta ei ole yhtä herkkä innostumaan kuin Timi. Miina kyllä ottaa Timistä mallia herkästi. Miina pelkää imuria ja raketteja, muttei kuitenkaan hysteerisesti, ne ainoastaan tekevät koiran levottomaksi.

Miina

Molemmat ovat energisiä tapauksia, jotka peuhaavat toistensa kanssa mielellään, eikä leluista tai mistään muustakaan tule kiistaa. Hihnakäyttäytymisessä olisi molemmilla parantamisen varaa, uuden kodin olisi hyvä varautua opettamaan molempia kulkemaan erikseen.

Koiriin tottuneen ja helposti lähelleen päästävän kissan kanssa mahdollisesti Miina voisi tulla toimeen. Miina on aiemmin elänyt kissan kanssa. Koirat ovat asuneet sekä kerros- että rivitalossa, eli pärjäävät millaisessa asunnossa tahansa.

Miina on perusterve eikä minkäänlaisia ruoka-aine allergioita ole.

Miina ja Timi

Mikäli sinulla olisi tälle ihanalle parivaljakolle tarjota koti niin täytä kotiselvityslomake huolellisesti.