Timi

Timi

Timi on muuttanut uuteen kotiin joulukuussa 2017.

7-vuotiaasta Timistä löytyy mm. labradoria ja ajokoiraa, painoa pojalla on n.32kg ja säkärkorkeus on 62cm. Timi on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Loppuelämän kotia Timi odottelee tällä hetkellä kotihoitajan hellässä huomassa Jämsässä. Uudessa kodissa voisi olla kiltti koirakaveri, parhaiten Timi tulisi toimeen luultavasti narttukoiran tai leikatun uroksen kanssa.

Timi innostuu todella herkästi ja innostuessaan haukkuu melko helposti. On myös kovin  hellyyden-/huomionkipeä, osaa myös olla melko kovapäinenkin. Timi on aika herkkä huomaamaan, jos omistajansa on allapäin ja tulee lohduttamaan. Ennen Timi rakasti sitä kun kavereiden taaperot ja leikki-ikäiset kävivät kylässä, mutta sitten kävi ilmi että ei jaksakaan pienen lapsen jatkuvaa läsnäoloa.

Timi

Aggressiivisuutta ei esiinny, mutta Timi ei päästänyt perheen pientä lasta lähelleen, meni kyllä silti itse välillä luokse, ja useimmiten pyrki myös auttamaan lapsen lohduttamisessa. Timillä ei ole pelkoja. Hihnakäyttäytymisessä olisi hieman parantamisen varaa. Kotihoidossa on kuitenkin huomattu, että Timi on helposti koulutettavissa herkuilla ja oppii varmasti helposti myös uusia temppuja peruskäskyjen lisäksi mikäli niitä haluaa pojalle opettaa. Kotihoitajan sanoin Timi on valloittava hassuttelija.

Koiriin tottuneen ja helposti lähelleen päästävän kissan kanssa Timi mahdollisesti voisi tulla toimeen. Timillä on kokemusta kissoista mutta on niiden kanssa kyllä aika kärsimätön. Ihan pienten lasten perheeseen Timiä ei luovuteta. Kokemusta Timillä on sekä kerros- että rivitalossa asumisesta, eli pärjää millaisessa asunnossa tahansa.

Timi

Timi on perusterve eikä minkäänlaisia ruoka-aine allergioita ole.

Mikäli sinulla olisi tarjota koti tälle valloittavalle hurmuripojalle niin täytä kotiselvityslomake huolellisesti.

 

Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme