Jedi

Jedi

27.11.2017 Jedistä ei oteta vastaan enempää kotiselvityslomakkeita.

Jedi on kohta 2.vuotias saksanpaimenkoirauros Valkeakoskelta. Vanhemmat ovat rekisteröity, pentuetta ei.  Jedi on iso poika, +40kg ja säkä n.70cm.

Jedi asuu lapsiperheessä omakotitalossa jossa on aidattu piha. Perheessä on myös vanhempi koira jonka kanssa välit ovat menneet huonoksi.

Jedi on kiltti, ihmisystävällinen ja fiksu sylikoira. Sisätiloissa rauhallinen pötköttelijä ja luiden nakertelija.
Jedillä on viljaton ruokavalio ja hoitotoimenpiteet hän antaa tehdä hyvin.

Ovikelloon Jedi reagoi haukkumalla ja yksin ollessa kotona, tykkää joskus tehdä inventaariota roskikseen ja on opiskellut kasvatustieteitä sisäisesti.
Riistavietti on melko kova, ajaa takaa kaikkea pikkulinnuista lähtien. Jediä on pidetty metsässä lenkillä irti. Myös paimennusviettiä löytyy.
Jediä on peruskoulutettu onnistuneesti, ikänsä vuoksi keskittyminen herpaantuu välillä. Poika on hyvin kontaktihaluinen, oppii nopeasti ja on innokas tekemään!
Kova jätkä käyttämään nenää muuallakin kuin roskiksessa!

Hihnakäytöksessä on haasteita. Jedi vetää ja reagoi erittäin vahvasti toisiin koiriin. Reagoi koiriin myös autossa ollessa. Jediä on yritetty siedättää toisiin koiriin, pientä edistystä alkaa tapahtumaan!

Jedi

Jedin etujalan kyynärpää on leikattu puolivuotiaana kasvuhäiriön vuoksi. Ortopedin mukaan asfaltilla juoksuttaminen ei ole suotavaa. (Uuteen kotiin tulee mukaan kaikki lääkäripaperit).
Jalka on nyt terve eikä siinä ole virheasentoja.

Jedille etsitään kotia mielellään omakotitalosta, rivitalokin käy. Ainoaksi lemmiksi. Perheessä ei alle kouluikäisiä lapsia, nuori häslä koira, joka ei välttämättä huomaa pieniä lähellä.

Jedi

 

Omistajalta toivotaan kokemusta koirista ja pitkäjänteisyyttä.

Jedin hihnakäytöksessä on työmaata ja omistajan toivotaan pitävän ongelmakäytöstä paremminkin haasteena, ratkaistavana ongelmana.

Jedin varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä