Bobi

Bobi

Bobi muutti uuteen kotiin 8/2017

Bobi Helsingistä etsii uutta kotia omistajansa muuttuneen terveydentilan vuoksi. Bobi on 7-8 vuotias kastroitu uros. Bobi on saapunut Pietarista Suomeen n.3 vuotta sitten. Siru,rokotukset ja madotukset ovat kunnossa. Painoa löytyy hieman tuhdilta Bobilta noin 33kg ja säkä on noin 60cm.

Bobi on ollut terve, kiltti, lapsi-ja ihmisystävällinen sekä leikkisä luonteeltaan. Bobi on aina iloisena valmiina lenkille tai leikkiin. Kaikki hoitotoimenpiteet mm.kynsienleikkuu ja muu hoito sujuvat hyvin.

Bobilla ei ole eroahdistusta,joten se osaa olla kiltisti kotona yksinkin.Bobi ei myöskään hauku turhia sisällä ,ovikellon soitto saattaa aiheuttaa pari innostunutta haukkua,mutta muuten osataan olla kerrostalossakin nätisti. Bobilla ei myöskään ole ääniherkkyyksiä.

Bobi

Bobilla saattaa olla hieman vahtitaipumusta omistajaansa kohtaan,mutta tämä ei ilmene agressiivisuutena vaan se asettuu tiiviisti rohkeasti omistajansa vierelle.

Bobi ulkona

Ulkona ollessa Bobilla ilmenee välillä jonkinasteista remmiräyhäämistä joitakin koiria kohtaan.Bobi ei tunnu pitävän isommista koirista ja silloin se hieman haukkuu ja rimpuilee hihnassa.Tämä rimpuilu riippuu myös taluttajan käytöksestä kyseisessä tilanteessa.Ohitukset sujuvat mallikkaasti kun taluttaja kääntää Bobin huomion esimerkiksi palloon(joilla Bobi muutenkin tykkää leikkiä),kepin kantoon tai nameihin(niistä ei niinkään pidä kuin pallosta,se on Bobin ykkösjuttu,toki herkutkin maistuvat silloin tällöin).

Pienellä vaivalla ja osaamisella Bobista saa varmasti kelpo ohittajan. Muista eläimistä Bobilla ei ole kokemusta. Bobi on ihana,lempeä,sopivan energinen ja innokas oppimaan uusia asioita.Bobi soveltuisi parhaiten hieman rauhallisempaan kotiin,mielellään ainoaksi koiraksi,jossa ei ehkä olisi hirveän vilkasta arkea.

Bobista saa luotettavan ja hyvän ystävän, joka on aina valmiina puuhastelemaan ja reippailemaan,mutta osaa myös asettua kun sen aika on.

Bobin varaajana toimii Sanna

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN