Putte

Putte leikkii

Putte on kesäkuussa 2011 syntynyt mittelspitz uros. Putte on leikattu ja painoa on hieman yli 6 kiloa.

Putte on tullut nykyiseen kotiinsa 2,5-vuotiaana. Putte on omistajalleen hellä koira, joka tulee syliin rapsutettavaksi ja kylkeen kiinni torkkumaan. Putte on myös herkkä ja epävarma koira, joka on aika haukkuherkkä ja nopea reaktioissaan. Putte ahdistuu muutoksista ja on ääniherkkä kotonakin, joten Puten uuden kodin tulisi olla rauhallinen ja lapseton, vaikka Putte onkin tottunut lapsiin, lähinnä kuitenkin sietää lapsia. Putte haukkuu ensin kotiinsa tulevat vierailijat, mutta hetken päästä haluaa kuitenkin huomiota kaikilta. Putte on aiemmin näykkinyt ihmisiä hermostuessaan, nykyään Putte antaa  perheen aikuisten käsitellä arjessa hyvin, mutta hoitotoimenpiteissä on Putella käytetty kuonokoppaa.

Putte ulkona

Lenkeillä Putte rähisee ohittaessa muita kulkijoita. Tämänhetkinen koti on tehnyt töitä Putten kanssa epävarmuuden voittamiseksi, mutta työskentelyä tulisi jatkaa uudessa kodissa. Putte on edistynyt paljon, mutta työtä riittää vielä. Vieraan ihmisen taluttamana Putte on kävellyt remmissä rähjäämättä, joten ajoittain lenkit sujuvat hyvin. Putte reagoi todella nopeasti, joten Puten kanssa työskentely vaatii ihmiseltäkin kykyä lukea koiraa ja ehtiä reagoimaan riittävän nopeasti.
Putte on tottunut asumaan koirakaverin kanssa, mutta Putte uhittelee muille koirille, joten Putte luovutetaan mielellään ainoaksi koiraksi tai koirakaverin tulisi olla ehdottomasti rauhallinen tapaus. Muihin eläimiin Putte ei ole tottunut.

Putte

Putella on herkkä vatsa ja uudessa kodissa tulisi pitäytyä herkälle vatsalle sopivalla ruokavaliolla, ettei vatsan kanssa tule ongelmia. Puten rokotukset ovat voimassa. Putesta luovutaan voimakkaiden allergiaoireiden takia ja Puten karvat onkin nyt kesäksi ajeltu lyhyeksi perheen allergiaoireiden helpottamiseksi.

Putte odottelee uutta kotia Rovaniemellä.

Putten varaajana toimii Sanna.

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN