Velmu

Velmu

VELMU MUUTTANUT UUTEEN KOTIIN 7/2017

Velmu on 4-vuotias iloinen ja avoin karkeakarvainen kääpiömäyräkoira, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Velmun rokotukset ja kastrointi hoidetaan kuntoon ennen uuteen kotiin siirtymistä. Kotia tämä ihastuttava poika odottaa Järvenpäässä.

Velmu haukkuu innostuessaan ulkona ihmisiä ja muita koiria joten tämän asian kanssa tulee uuden kodin olla valmis tekemään töitä. Velmu on ollut täysin kotikoira, joka tulee niin kissojen kuin koirienkin kanssa tulee toimeen, tällä hetkellä hieman aristelee vieraita koiria. Velmu kaipaa paljon huomiota ja tahtoo nukkuakin ihmisen vieressä. Tämä pieni ilopilleri on heti aamusta asti täynnä virtaa ja jaksaa touhuta ihmisten kanssa. Pienten lasten kanssa tulee toimeen, mutta koska Velmu on tottunut aikuisperheessä asumiseen voisi olla hyvä jos uudessa kodissa ei ihan pieniä lapsia olisi.

Velmu ulkoilemassa

Velmulle kelpaa kaikki ruoka eikä pojalla ole mitään allergioita, muutenkin poika on perusterve.

Velmu on tosi perso ruualla, ylipainoa on nyt hieman kertynyt, mutta tämä asia korjaantuu varmasti liikunnalla ja ruokinnalla.

 

Velmu

Velmulle etsitään kotia missä ollaan valmiita touhuamaan tämän iloisen pojan kanssa, jossa paneudutaan ulkokäyttäytymiseen ja painonhalllintaan. Kerrostalo ei mahdollisesti haukkuherkkyyden takia ole Velmulle oikea paikka.

 

Mikäli kiinnostuit Velmusta täytä kotiselvityslomake huolellisesti!

 

Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN