Remu

Remu

Remu on elokuussa 2013 syntynyt monirotuinen kastroitu uroskoira, paino noin 21 kiloa.Remu on kotoisin Kreetan koiratarhalta ja on tuotu sieltä Suomeen yksityisesti kesällä 2016.

Remu on sopeutunut Suomen olosuhteisiin hyvin ja onkin oikein unelmakoira aktiiviselle ihmiselle; Remu on innokas oppimaan uutta ja perso nameille eli motivoituu namipalkasta hyvin. Remu on myös erittäin fiksu ja oppii nopeasti. Sisällä Remu on rauhallinen, mutta nauttii ulkoilusta ja harrastamisesta, Remu on viimeksi käynyt Nosework-kurssilla. Luita Remu vahtii, mutta muuten aggressiota ei ole. Remu vie luut pedilleen tai piilottaa niitä. Aikuinen saa Remun luihin koskea, mutta lapsien lähestyessä Remun luita, Remu varoittaa haukkumalla.

Remu ja kaveri

 Remun kanssa on helppo lenkkeillä, ei vedä tai rähise muille. Remu on tullut kaikkien koirien kanssa hienosti juttuun ja kissoihinkin Remu on tottunut.

Remu on myös tottunut lapsiin ja osaa lähestyä lapsia (kuten muitakin ihmisiä) rauhallisesti. Alle 3-vuotiaita lapsia Remu vähän jännittää, joten Remua ei luovuteta ihan pienten lasten perheeseen.

Remusta luovutaan eroahdistusoireiden vuoksi. Remun eroahdistus ilmenee ulvomisena, jota ei esiinny jatkuvasti tai päivittäin. Voi olla päiviä, jolloin Remu on tyytyväisesti hiljaa koko päivän ja toisena päivänä Remu on saattanut ulvoa koko päivän omistajan poissaolon ajan. Remun eroahdistuksen kanssa on tehty paljon töitä (koulutuksesta, aktivoinnilla, virikkeellistämisellä, tilanrajaamisella..), uutta kotia haetaan siis omakotitalosta ja uuden kodin tulee olla motivoitunut työskentelemään edelleen Remun eroahdistusoireiden kanssa. Remu pitää todella paljon saunomisesta, joten uudessa kodissa saisi Remun mielestä olla myös sauna.

Remu

Remu on kaikkiruokainen ja terve koira. Remun rokotukset ovat kunnossa.

Remu odottelee uutta kotia Uudessakaupungissa.

Varaajana toimii Sanna

 

 

Ennen yhteydenottoa

toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN