Ruuti *varattu*

Ruuti

RUUTI ON MUUTTANUT UUTEEN KOTIIN 7/2017

 

Ruuti on leikattu suomenlapinkoira tyttö jolla on ikää kohta kolme vuotta. Ruuti etsii uutta kotia perheen pahentuneen allergian ja astman takia itsestään riippumattomista syistä. Ruuti on madotettu, sirutettu ja rokotettu. Painoa tytöllä on n. 18kg  ja korkeutta n.46cm. Kotia Ruuti odottelee Imatralla.

Ruuti on ihanan seurallinen ja rapsuteltava nuori tyttö. Ruutista saisi varmasti hyvän harrastekoiran. Ruuti tekee mielellään nenätyöskentelyä ja on siinä tosi etevä. Ruutilta löytyy myös energiaa, tyttö on todella vauhdikas ja riehakas luonteeltaan, mutta osaa kuitenkin tarpeen vaatiessa myös rauhoittua. Kotioloissa seuraa sivusta mitä perhe tekee ja seuraakin tarkkaan missä kukakin milloinkin on. Riehaantuessaan myös paimennusvietti tulee esille, saattaa tällöin näykkiä, mutta ei ole aggressiivinen. Kotona ei tee tuhoja, mutta pihalle saattaa kaivella kuoppia. Ruutilta löytyy myös arkapuoli ja tällöin hakee tukea/ohjausta ihmiseltä.

Ruuti ja lelu

Remmin kanssa lenkkeillessä Ruutilla on ollut ongelmia paimentamisen kanssa. Yrittää pysäyttää ja saattaa tällöin välillä innostua näykkimään. Ruutilla on hallussa istu, maahan, lepää (kyljellään), paikka, ei, tänne käskyt. Herkuilla palkitsemalla ja naksuttimella saadaan Ruutin kanssa parhaimmat tulokset. Ruuti on toisten koirien kanssa aluksi hieman arka, mutta oman kokoisten koirien kanssa tulee toimeen muista ei ole kokemusta.

Ruuti syö kuivaruokaa (Anf Chicken&Rice Adult) kerran päivässä, on itse jättänyt ruokailut yhteen kertaan. Tämä ruokamerkki on todettu hyväksi, joistakin muista merkeistä Ruutin vatsa on mennyt sekaisin sekä tuoreluita Ruutin vatsa ei kestä. Kuivatut poronluut ja ydinluut puolestaan sopivat tytölle. Hoitotoimenpiteet onnistuu Ruutin kanssa vaikka harjaaminen ei tytön lempipuuhaa olekaan.

Ruuti lenkillä

Ruuti etsii kotia missä sen kanssa on aikaa harrastaa ja touhuta. Tämä loisto tyttö juttelee kovasti ulos lähdettäessä sekä osaa ilmoittaa kun ei halua olla yksin esimerkiksi pihalla. Jos sinulla on siis tarjota tälle ihanaakin ihanammalle tytölle koti niin ota yhteyttä varaajaani.

Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN