Remu

Remu

Remu muutti uuteen kotiin 5/2017

Remu on 7-vuotta täyttävä leikkaamaton Staffordshirenbullterrieri -uros, joka etsii uutta aktiivista ja staffien iloista luonnetta ymmärtävää kotia Turussa. Painoa Remulla on 20kg.

Rodunomaisesti Remu on hyvin ihmisrakas ja vähän liiankin innokas tutustumaan kylään tuleviin ihmisiin: Hän hyppii, suukottelee staffimaisesti ja vaatii huomiota aina siihen asti kunnes poistetaan samasta tilasta.

Remu

Tämä vauhdikas koirapoika tulee hyvin toimeen pientenkin lasten kanssa, mutta on hieman stressiherkkä joten paras vaihtoehto hänelle olisi varmasti aikuisperhe tai perhe jossa jo isommat lapset.
Stressiherkkyys ilmenee esimerkiksi pakonomaisena pois tilanteista pyrkimisenä jos jotain epämiellyttävää (esim. pieni äänen korotus joka ei kohdistu koiraan) ilmenee. Remu myös hilseilee voimakkaasti kun jotain jännittävää tapahtuu. Ilotulitteita tms ääniä ei pelkää.

Remu

Remu oppii nopeasti ja nauttii aktiviteeteistä ja puuhailusta oman ihmisensä kanssa. Uuden kodin olisikin hyvä varautua tarjoamaan Remulle pitkien päivittäisten lenkkien lisäksi koulutusta ja aivopähkinöitä. Riittävästi aktivointia saaneena Remu on oman perhen keskeen ihana sohvaperuna.

Remun kanssa on pentuna ja vähän vanhempanakin käyty peruskursseja. Metodina käytetty positiivistä vahvistamista, johon myös uuden kodin tulee sitoutua.
Remu osaa peruskäskyjä kuten istu, seuraa ja luoksetulo.
Remu nauttii vapaana juoksemisesta. Vapaana ollessa tottelee hyvin luoksetuloa eikä lähde näköetäisyydeltä pois.

Remu varastelee ruokaa, varsinkin lapsilta. Tämä tapa olisi hyvä kitkeä pois kouluttamalla, sillä Remu kärsii allergisesta atopiasta, eikä saisi syödä muut kuin omaa ruokavaliotansa (Jahti&Vahti kana-riisi nappuloita). On tutkitusti allerginen todella monelle asialle, mutta allergiat pysyvät kurissa kuukausittain annettavalla siedätyshoidolla. Siedätyshoidon kustannukset ovat ilman vakuutusta n.170e/vuosi.

Remu matkustaa rennosti autossa, sekä takakontissa että valjaissa
takapenkillä. On asunut koko ikänsä kerrostalossa.
Kynsien leikkuu hieman hankalaa, mutta onnistuu kyllä.

Remmikäytös Remulla on vaihtelevaa: Joskus vetää terrierin innolla, toisinaan taas kävelee rennosti remmi löysällä. Jotkut koirat saavat aikaan rähinää, mutta mikäli saa vähän tilaa ohituksiin, ne sujuvat mallikkaasti.

Remu tulee toimeen kissojen kanssa, tosin on hyvin innokas joka saattaa hermostuttaa kissaa.  Remmissä saattaa tulla rähinää uusien koiratuttavuuksien kanssa, joten remmimoikkailut kannattaa Remun kanssa unohtaa. Vapaana ollessaan on tullut kivasti toimeen muiden koirien kanssa ainakin aikaisemmin, nyt lähiaikoina ei ole uusia koiria tavannut.

Mikäli etsit tositarkoituksella vauhdikasta kaveria elämääsi, täytä kotiselvityslomake ja odota varaajan yhteydenottoa.

Remun varaajana toimi Tanja