Netta

Netta löysi oman kodin heinäkuussa 2011

Netta

Kuulumisia uudesta kodista 8/2011

Netta on alkanut hienosti tottua uuteen kotiin.
Neiti on oikein energinen, kiltti, seurallinen, älykäs ja nopea oppimaan uusia asioita.
Ollaan käyty tutustumassa ympäristöön ja virikkeitä on riittänyt toisista koirista ja kaikista uusista hienoista hajuista.
Tutustuttiin Tupoksen ja Kempeleen koirapuistoon ja Tupos oli Netalle aivan ykkönen. Siellä on pieni lampi ja ei mennyt tuolla vesipedolla montaa sekunttia, kun hän oli jo pulikoimassa vedessä ja kirmaamassa hietikossa.
Eroahdistusta ollaan käyty läpi muutaman minuutin poistumisilla ja pikkuhiljaa lisätään aikaa. Edetään kuitenkin erittäin rauhallisesti ja tunnustellaan samalla.
Hihnassa vetämiseen on tullut edistystä jo muutamassa päivässä.
Paljon työtä molemmat asiat vielä vaativat mutta alku on ollut todella lupaava .
Muutamia pieniä vinkeitäkin ollaan saatu huomata. Innostusta kaivaa kuoppia, keittiönpöydän tavarat ja keittiön tasojen tavarat ovat kiinnostaneet niin paljon, että tassut ovat muutaman kerran nousseet niiden päälle.
Kaikki koirat ja ihmiset on hänen mielestä aivaaan maahtavii ja niiden luo pitäisi päästä heti nyt ja samantien satanen lasissa. Malttia ei hirmuisesti kyseisissä tilanteissa vielä löydy.
Kengät, tossut, johdot ja alhaalla olevat tavarat eivät ole kiinnostaneet. Mitään ei sallittua ei ole jyrsinyt, mutta yhdessä kukkalaatikossa jossa on chilejä kasvamassa oli hänen mielestään liikaa multaa ja sehän täytyi korjata…  onneksi huomattiin nopeasti ja korjattiin väärä käytös
Paljon ihania hetkiä on ollut jo nyt, vaikka yhdessä ollaan oltu vasta muutamia päiviä. Pitää aina välillä ihan muistuttaa itseä siitä, että Netta on tullut meille vasta keskiviikkona, kun tuntuu, että olisi ollut jo paljon kauemmin .
___________________________________________________________________
Netta on 7kk ikäinen saksanpaimenkoira-laika -tyttönen Jyväskylästä, joka on joutunut nuoresta iästään huolimatta kiertämään jo neljässä kodissa.
Netta on energinen nuori koira, äärettömän kiltti ja hellydenkipeä sekä täysin sisäsiisti.

Toisten koirien kanssa tulee loistavasti juttuun eikä lähe rähinöihin mukaan vaan alistuu ja poistuu paikalta.

Netta

Virtaa tytössä piisaa, joten tulevan kodin täytyy olla valmis keksimään tälle skarpille, vilkkaalle ja nopeasti oppivalle tytölle paljon puuhaa ja aktiviteettejä. Lapsien kanssa Netta tulee myös juttuun, tämänhetkisessä hoitopaikassa on 2v lapsi jota osaa varoa (ei hypi päin).

Nettaa ei ole opetettu olemaan yksin, joten sitä tulevan kodin tulisi kovasti varautua harjoittelemaan. Myös hihnassa vetää, eli siinäkin tarvitsee harjoitusta.

Netta