Touho

Muutti uuteen kotiin 5/2017

Uutta loppuelämän kotia itselleen etsii sosiaalisesti taitava, kastroitu ja paperiton mäyräkoirauros Touho Turun seudulta. Touho on syntynyt 05/2009. Kooltaan Touho on n. 8 kg ja 30 cm.

Touho

Luonteeltaan Touho on kova haukkumaan ja rakastaa omaa ääntään. Kukaan ei asuntoon tule huomaamatta ja ilman Touhon kovaäänistä ilmoitusta asiasta. Touho rakastaa ihmisiä, niin aikuisia kuin lapsia. Touho onkin elänyt lapsiperheessä muiden koirien kanssa.

Touho tulee pääsääntöisesti toimeen kaikkien koirien kanssa. Hän ei omi ruokaa/luita eikä ole tappelijaluonne. Mikäli muut alkavat lyttäämään Touhoa, osaa tarvittaessa pitää puolensa.

Touho tulee toimeen myös kissojen kanssa, vaikka onkin riistaviettinen.

Touho

Touho ei ole koskaan ollut ainut koira taloudessa, joten Touhon toiveissa uuden kodin suhteen olisi vähintään yksi koirakaveri.

Touho osaa kulkea hihnassa nätisti, eikä hötkyile turhia. Touho on päässyt kokeilemaan vetovaljaita ja onkin touhusta innoissaan. Myös mejää on Touhon kanssa harrastettu. Verijälkitreeneissä Touho saattaa kesken kaiken vaihtaa hajun johonkin mielenkiintoisempaan asiaan, kuten luonnossa liikkuneeseen peuraan. Touho osaa kulkea pyörän vierellä nätisti.

Touho

Touhoa on helppo kouluttaa ja osaakin muutamia temppuja, mm. kieri, ryömi..

Touho on sisäsiisti, eikä merkkaile. On tottunut matkustamaan autossa.

Hoitotoimenpiteet Touholta sujuvat ongelmitta.

Touho etsii kotia omakotitalosta/maaseudulta jossa olisi mäyräkoirista kokemusta omaavat ihmiset sekä koirakaveri. Touholla on paljon energiaa, joten hänen kanssaan olisi hyvä jatkaa jotain harrastusta.

Touhon kodinetsinnästä vastaa Jenni

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN