Hulina

Hulina on muuttanut uuteen kotiin 15.4.2017

Hulina on 2010 syntynyt borderterrierinarttu, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Hulina on terve, steriloitu, sirutettu ja rokotettu, mitoiltaan 35 cm ja 10 kg. Hulina odottaa uutta kotia Kuusamossa.

Hulina

Hulina

Hulina on ollut samassa perheessä pennusta asti. Asumismuotona omakotitalo, jossa ensin viisi vuotta toisen koiran kaverina, jonka jälkeen ainoana koirana kaksi vuotta. Perheessä oli murrosikäinen lapsi ja nyt jo aikuinen lapsi. Ei ole tottunut pieniin lapsiin ja eikä sijoiteta pienten lasten kanssa samaan perheeseen. Nukkuu alkuyöstä omassa pedissä, mutta hiipii sitten samaan sänkyyn nukkumaan ihmisten kanssa.

Hulina innostuu terrierimäiseen tyyliin helposti ja on iloinen, kun saa huomiota. Vauhtia ja itsepäisyyttäkin riittää. Namipalkalla suostuu tulemaan sisälle eli osaa taktikoida myös herkut palkakseen. Peruskäskyt ovat hallinnassa ja hyppy renkaan läpi onnistuu. Isommille koirille pitää terrierimäiseen tyyliin lenkillä räksytellä ja alkulenkit remmissä menevät vastaantulevia vahtien. Osaavaa hihnapäässä olevaa taluttajaa kaivataan siis ja tekemistä remmirähinän pois opettamisessa on vielä. Namipalkka toimii Hulinalla hyvin muissa tilanteissa, remmissä huomion vievät muut koirat ja palkka unohtuu. Kissojen kanssa ei sovellu, jahtaa niitä.

Hyppy, hei Hulinaa

Hyppy, hei Hulinaa

Kynsien leikkuu on haastavaa, menee paniikkiin ja raivostuu pelosta. Tehtävään tarvitaan kaksi ihmistä ja monta namupalaa. Turkin antaa hoitaa hyvin ja on nypitty kotona. Ruokavaliona ollut nappuloita ja vahtii tiiviisti myös ruokapöydästä oman osansa. Puruluiden pureskelu on pitänyt hampaat hyvässä kunnossa.

Yksin olo kotona sujuu ongelmitta työpäivien ajan eikä haukkumista ole perään kuulunut. Haukkumisesta ei ole tarkempaa tietoa, joten paras vaihtoehto olisi rauhallinen asuinympäristö omakoti- tai paritalossa tai rivitalossa. Toiveissa olisi tietysti oma piha ja paljon aikaa lenkkeilyyn, puuhasteluun ja Hulinan lempiharrastukseen, palloleikkeihin. On päässyt ulkoilemaan aidatulla kotipihalla, ei ole pidetty irti muualla.

Hulinalle haetaan kotia, jossa ei ole koira- tai kissakavereita eikä pieniä lapsia. Kodiksi soveltuisi hyvin sinkku, aikuispari tai jo työelämän hulinoista eläkepäiviä viettämään jäänyt liikunnallinen pari tai sinkku. Aikaa, kärsivällisyyttä ja koirakokemusta sekä koulutustaitoa omaava koti on siis hakusessa.

Pakkasella pukeudutaan näin

Pakkasella pukeudutaan näin

Mikäli koet, että sinulla olisi tarjota rakastava ja hyvä loppuelämän koti suloiselle Hulinalle, täytäthän huolella kotiselvityslomakkeen.

Varaajana toimii Eija

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

 

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN