Timi

Timi on muuttanut uuteen kotiin 7.4.2017.

Timi on 2009 syntynyt keskikokoinen villakoira, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Timi on kastroitu, sirutettu ja rokotettu, 10, 5 kg ja 40 cm korkuinen uros. Timi odottaa uutta kotia Helsingissä.Timi

Luonteeltaan Timi on avoin, sosiaalinen ja tulee toimeen toisten koirien kanssa. Innokas, energiaa täynnä oleva utelias poika, joka on äärimmäisen hyväluonteinen. Peruskäskyt ovat hallinnassa ja osaa liikkua hihnassa. On ollut myös irti rauhallisessa puistossa ja kesämökki ympäristössä tutun ja turvallisen ihmisensä kanssa. Hoitopaikoissa on pärjännyt hyvin. Timi on poika, jonka luonnetta, kaikki ovat kehuneet, ihana ja herttainen tyyppi.

Timillä on todettu viisi vuotta aiemmin epilepsia, joka vaatii säännöllisen lääkityksen, pilleri aamuin illoin. Sairaus on pysynyt hyvin kurissa lääkityksen avulla eikä haittaa Timin elämää. Timi kävi viimeksi kesällä 2016 vuositarkastuksessa.

DSC_0576 (2)Toiveissa olisi, että uudessa kodissa on aikaa kunnon lenkkeilylle sekä leikeille. Nykykodissa päivät saattavat venähtää liian pitkiksi yksinoloiksi. Timi viihtyisi parhaiten aikuiskodissa tai perheessä, jossa ei ole ihan pieniä lapsia. Timi pärjää kaikkien kanssa, mutta rajut pienet lapsoset ovat vieraita ja ikänsä puolesta soisi rauhallisen kodin. Timi on hoitopaikassa ollessaan tottunut myös kissoihin. Tulee toimeen toisten koirien kanssa, jos niille seura passaa. Timillä on ilmennyt lievää stressioireilua, joka joskus esiintyy sisälle merkkailuna esim. uusissa paikoissa hoidossa aluksi tai jos Timi ei ole esim. saanut tahtoaan läpi niin on saattanut lirauttaa kotona. Timi myös usein yrittää saada pöydältä ruokaa eli perustottelevaisuudessa vielä hieman hiottavaa. Muutoin Timillä ei ole yksin olon kanssa ongelmia ja työpäivät sujuvat pahoja puuhastelematta eli tavarat pysyvät ehjinä. Kerrostalossa pientä haukahtelua käytävän äänille on ollut. Nykyisessä kodissa on vain yksi ovi rappukäytävään ja siellä joskus vilkasta liikehdintää.Timi 3

Mikäli koet, että sinulla olisi tarjota rakastava ja hyvä loppuelämän koti Timille, täytäthän huolella kotiselvityslomakkeen.

 

Timin varaajana toimii Eija

 

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN