Lenni

Lenni

Lenni on siirtynyt uuteen kotiin!

Suloinen Lenni on 19.04.2012 syntynyt ja kastroitu pumi uros. Kooltaan Lenni on n. 16 kg ja 48 cm. Lenni asuu kotihoitajan luona Tuusulassa. Rokotukset ja madotuksen Lenni on saanut syksyllä 2016. Samalla reissulla eläinlääkäri todennut hampaiden olevan kunnossa. Napatyrä Lennillä huomattu pentuna. Eläinlääkärin mukaan harmiton, eikä ongelmia olekaan ilmennyt.

Allergioita ei Lennillä ole todettu.Tunnistesiru löytyy.Lennin suurin rakkaus maailmassa ovat ihmiset, ihan kaikki ihmiset. Lenni on helposti käsiteltävä ja todella seurallinen. Uudet asiat jännittävät Lenniä ja tähän toivotaan uudelta kodilta ymmärtämistä ja aikaa totuttaa ja tutustua uusiin asioihin.

Lenni

Lenni on peruskoulutettu, mutta asioiden kertaamista uuden ihmisen kanssa saattaa kaivata. Lenni on sisäsiisti ja osaa olla myös yksikseen. Kulkee hihnassa kauniisti ja osaa vastaantulevat koirat ohittaa kauempaa hienosti. Kovin läheltä ohittava ja varsinkin haukkuva koira edelleen jännittää ja saattaa saada aikaan haukkumisen. Tätä asiaa on nyt alettu kotihoitopaikassa harjoittelemaan ja Lenni on edistystynyt todella hienosti! Lenni on aktiivinen ja oppii uusia asioita nopeasti ja nauttii ihmisen kanssa puuhailusta, joten pelkäksi seurakoiraksi Lennistä ei ole.

Lenni

Kissojen kanssa Lenni ei tule toimeen, joten uudessa kodissa ei saisi kissoja olla. Omakotitalo rauhallisella alueella olisi Lennille erityisesti mieleen, samoin kuin uusi emäntä/ isäntä jolla olisi paljon aikaa ja rakkautta annettavana Lennille.

Lennin varaajana toimii Jenni

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN