Tarina

Tarina muutti uuteen kotiin 18.02.2017

Uutta kotia etsimässä saksanpaimenkoira tyttönen Tarina Jyväskylästä.

Tarina on syntynyt 2011, painoa on 36kg, säkä n.67cm.
Rokotuksista on huolehdittu, tyttönen on myös steriloitu ja sirutettu.

Tarina meni kauttamme uuteen kotiin 6/2016. Tarinasta luovutaan omistajan terveydellisen tilanteen muututtua.

Tarina

Tarina

Tarina on kotona sosiaalinen, iloinen ja ystävällinen koira. Pitää ihmisistä niin pienistä kuin isoistakin. Kotiympäristössä sosiaalinen toisia koiria kohtaan, ei dominoiva. Edellisessä kodissa myös tekemisissä kissan kanssa. Tarina on tottunut liikkumaan paljon. Pitää nenätyöskentelystä, uimisesta, kepeistä ja pallosta sekä osaa peruskäskyt. Hoitotoimenpiteet luonnistuu. On ollut terve.

Mutta…on levoton ja ujeltaa auton liikkuessa, rauhoittuu kun parkkeeraa. Saattaa reagoida autosta toisiin koiriin. Kokeiltu häkin vaikutusta autossa levottomuuteen, auttaa. Hyppää autoon mielellään.

Tarina ryhmäsyönnissä

Tarina ryhmäsyönnissä

Lenkillä toisten koirien kohtaaminen ongelma, rähinää. Reagointi vahvempaa kun omistajan toinen koira mukana. Hihnakäyttäytyminen vaatii uudelta kodilta koulutuskokemusta, rauhallista kärsivällisyyttä, voimaa tarvittaessa pidellä vahvaa koiraa sekä lenkillä kykyä lukea koiraa ja ympäristöä. Autoja tykkää myös jahdata.

Lievä eroahdistus, yksinjäädessään. Ilmenee levottomuutena ja ääntelynä.

Uudelta kodilta toivotaan kokemusta remmirähjän koiran koulutuksesta. Kodin vaihtuminen voi aiheuttaa myös lisääntyvää ahdistusta yksin jätettäessä. Naapurit eivät tästä kerrostalossa tykkää.

Tarinan varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN