Dagi

Muuttanut uuteen kotiin 14.1.2017

Aktiivinen 2 ½ -vuotias Welsh Corgi Cardigan Dagi etsii kotia koiratuntemusta ja koulutuskokemusta omaavasta aikuisperheestä. Dagi painaa 20,3kg ja on säkäkorkeudeltaan noin 25-30cm kemiallisesti kastroitu uros. Dagi odottaa uutta kotia Lohjalla. Dagista luovutaan ruokailutilanteissa ilmenneen aggressiivisen käyttäytymisen vuoksi. Dagi ei siedä liikettä kupillaan eikä suuria hälinöitä ympärillään ruokailutilanteessa. Kouluttajaa on käytetty kesällä apuna ja valitettavasti ongelma toistui.

Dagi

Dagi

Dagilta löytyy siru ja muutoinkin koira on terve. On käytetty säännöllisesti tarkistuksissa ja rokotukset ovat kunnossa. Dagi on viisas, leikkisä, iloinen sekä rauhallinen ja pitää paljon palloleikeistä sekä ylipäänsä leikkimisestä. Toisaalta myös lepäily ja sohvalla rötköttely on mukavaa. Yöt nukutaan omassa pesässä.

Dagi on energinen koira, joka kaipaa paljon virikkeitä ja ihmistä, jolla on aikaa puuhailuun sekä kouluttamiseen. Peruskäskyt ovat hallinnassa ja aktiivinen älykäs Dagi pitää myös aktivointileluilla puuhailusta. Dagia on koulutettu perinteisellä palkitsemismetodilla,
onnistuneesta suorituksesta herkku ja huono suoritus jätetään huomiotta. Dagi osaa perusasiat kuten istumisen, paikallaan olon, maahan menon ja vierelle tulon. Sen lisäksi on opeteltu temppuja kuten jalkojen välistä pujottelu jne. Dagi on luonteeltaan toisista koirista kiinnostunut ja koirapuistoissa alistuu muille tahtoen leikkiä. Kissoista ei ole kokemusta.

Ruokana on käytetty kastroiduille sopivia ruokia, allergioita ei ole.

Dagi sohvalla

Dagi sohvalla

Ruokailukäyttäytymisessä ilmenneiden ongelmien vuoksi kaipaa koira- ja koulutuskokemusta omaavaa määrätietoista isäntää ja/tai emäntää. Ei sovellu lapsiperheeseen. Uusi koti voisi omakotitalossa tai alueella, jossa on hyvät lenkkimaastot ja mukavaa olisi vaikka pieni piha, jossa juosta pallon perässä. Dagi pärjää myös kerrostalossa, jossa asuu tällä hetkellä.

Dagista saa itselleen maailman iloisimman, höpsöimmän, viisaimman ja suloisimman koiran. Ihana koira sen oikean ja määrätietoisen omistajan kanssa.

Dagi nauttii ulkoilusta

Dagi nauttii ulkoilusta

Mikäli sinulla olisi tarjota loppuelämän rakastava koti Dagille täytäthän huolellisesti kotiselvityslomakkeen.

Dagin varauksia hoitaa Eija

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN
täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN