Nuusku

Nuusku on muuttanut uuteen kotiin 7.1.2017

Nuusku cockerspanieliuros, kastroimaton, etsii olosuhteissa tapahtuneiden ja itsestään riippumattomien muutosten vuoksi kiireellä uutta kotia. Nuusku on syntynyt joulukuussa 2007 ja odottaa uutta kotia Lappeenrannassa. Siru löytyy ja rokotukset ovat kunnossa.

Nuusku

Nuusku

Nuusku on elänyt saman omistajan kanssa rivi- sekä kerrostalossa, sopeutuen hyvin molempiin. Ei ole eroahdistusta, osaa olla kotona yksinkin. Peruskoulutus on annettu kotona ja palkitsemista käytetty. Antaa hyvin tehdä kaikki hoitotoimenpiteet, pesun ja kynsien leikkauksen. Nauttii harjaamisesta. Ollut sijaiskodissa, jossa napsaissut hoitajaa, kun ei halunnut luopua löytämästään. Nuusku tykkää keräillä kaikenlaista, lenkeillä kantelee roskia tien viereen. Ei ole omalle omistajalleen ollut koskaan uhkaava ja antanut kaikki pois pyydettäessä.

Pallopoika Nuusku

Pallopoika Nuusku

Nuusku on iloinen ja pirteä veijari, joka rakastaa palloleikkejä sekä kaipaa hellyyttä. Ei tule sänkyyn, mutta sylipaikka on mieleinen. Elänyt huomion keskipisteenä ainoana koirana yhden ihmisen kanssa. Ei ole juurikaan tavannut kissoja. Kissat, oravat ja muut ovat enemmän ihmetyksen aiheita kuin riistaa. Pelkää isoja mustia koiria pentuikäisenä saadun negatiivisen kokemuksen vuoksi. Narttujen kanssa tulee toimeen ja vaihtelevasti myös urosten. Nuuskulla on ollut viljaton ruokavalio jo useita vuosia, muu aiheuttaa hilseilyä ja kutinaa. Kerran viikossa on annettu luu, turkkilaista jugurttia sekä raejuustoa.

Aiemmin rauhallisessa lenkkimaastossa saanut olla tutun ja turvallisen omistajansa kanssa irti. Nykyisen asumispaikan sijainnin vuoksi on käytetty vain hihnalenkeillä viime vuodet.

Nuusku

Nuusku

 

Nuuskulle etsitään koirakokemusta omaavaa aikuisperhettä loppuelämän kodiksi. Mieluisa asuinmuoto olisi rivi-, pari- tai omakotitalo. Nuusku pärjäisi hyvin perheen ainoana lemmikkinä ja jakamattoman huomion keskipisteenä.

Olisiko sinulla tarjolla turvallinen loppuelämän koti Nuuskulle, jos niin täytäthän kotiselvityslomakkeen huolellisesti.

 

Nuuskun varaajana toimii Eija

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN