Manu

Manu

Manu

Manu on muuttanut uuteen kotiin.

 

Steriloitu maatiaiskissanarttu Manu (synt. 06/2010) etsii itselleen loppuelämän kotia Järvenpäässä, sillä yhteiselo nykyisessä kodissa koiran kanssa ei ota sujuakseen. Manu pelkää ja stressaa koiraa jatkuvasti. Stressi ilmenee pissailuna vääriin paikkoihin.  Stressin lieventämiseen on nykyisessä kodissa kokeiltu Feliwaytä sekä Calmex cat- valmistetta, mutta näistä ei ole ollut apua. Koiran ollessa poissa kotoa, merkkailua vääriin paikkoihin ei ole ilmennyt. Eläinlääkäri ollut samaa mieltä siitä, että käytös johtuu liiasta stressistä.

Luonteeltaan Manu on arka ja ujo, viihtyy parhaiten omissa oloissaan. Tulee kyllä viereen ja antaa rapsuttaa, kunhan aika on hänelle oikea. Vieraita ihmisiä Manu ujostelee, mutta oman ihmisensä antaa tulla lähelle.

Manu

Manu

Manu on elänyt sisäkissana ja hänet on madotettu kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Tällä hetkellä käytössä puupelletti, mutta ongelmaa ei ole muissakaan laaduissa ollut.

Manulle toivotaan löytyvän rauhallinen koti, jossa ei ole pieniä lapsia tai koiria. Kissakaveri voisi mahdollisesti Manua odotella.

manu

Manulta löytyy rokotuskortti. Rokotukset hoidetaan kuntoon ennen uuteen kotiin siirtymistä ja Manu saa myös tunnistesirun itselleen.

Varaajana toimii Jenni

 

 

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN
täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN