Nella

Nella on muuttanut uuteen kotiin joulukuussa 2016.

Nellasta ei oteta enää vastaan kotiselvityslomakkeita 28.11.2016.

Iloinen ja ihmisrakas Nella on vähän yli 1-vuotias tiibetinspanieli, joka etsi uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen takia. Nella odottelee uutta kotia Helsingissä.

Nella

Nella

Nella on väriltään kultainen soopeli, musta kuono ja paljon iloista hymyä. Nella on täysin terve koira, steriloitu marraskuussa 2016. Painoa Nellalla on reilut viisi kiloa, säkäkorkeutta n. 30 cm. Juusto, paahtoleipä ja ruisleipä on neidin herkkua. Normaalissa ruokavaliossa on muroja ja Ceasar ruokia.

Nella on tullut nykyiselle omistajalle 9 kk ikäisenä. Silloin kotoutuminen sujui ja Nella sopeutui uusin kotioloihin hyvin.

Nella tykkää ihmisistä ja viihtyy sylissä. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta ja harjauksesta tykkää. Hihnassa Nella ulkoilee nätisti, vapaana neitiä ei ole pidetty. Nella tutustuu mielellään muihin koiriin ja tervehtii vastaantulijoita. Isoja koiria on tosin varottu eikä menty lähelle. Nella haluaa leikkiä

Nellan leluja

Nellan leluja

paljon ja on tottunut ulkoilemaan 4-5 kertaa päivässä. Nykykodissa se on ollut mahdollista, koska omistaja on jo työelämästä vapailla.

Nellalla on yksinolon kanssa opettelemista. Nella jää haukkumaan omistajansa perään ja vastaa muiden rappukäytyvässä asuvien koirien haukkuun. Rauhoittavista lääkkeistä ei ole ollut apua ja sitruunapantaa Nella kammoaa, feromon suihke on jossain määrin auttanut. Eläinlääkäristä on kysytty neuvoja ja läheisriippuvuuteen on kokeiltu rahoittavaa lääkitystä, joka ei sovellu vilkkaalle iloiselle Nellalle.

Eroahdistuksen vuoksi Nellalle toivotaan nyt loppuelämän kotia missä saisi viettää paljon aikaa ihmistensä seurassa. Kissoista ei kokemusta. Nella on hyvin lapsirakas. Paras vaihtoehto olisi perhe, jolla on kokemusta tiibetinspanieleista ja koirakaverikin voisi olla eikä yksinoloa tulisi paljon. Omakotitalo soveltuisi haukkuherkkyyden vuoksi parhaiten.

Nella

Nella

Mikäli sinulla on tarjota Nellalle loppuelämän rakastava koti täytäthän kotiselvityslomakkeen huolellisesti.

Nellan varaajana toimii Eija

Ennen yhteydenottoa toivomme
KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös
ADOPTIOSOPIMUKSEEN