Eetu

Eetu sai kodin 11/2016

6-vuotias leikattu kollipoika Eetu etsii uutta kotia koska stressaantuu nykyisessä kodissaan kissakaveristaan. Eetulle laitetaan siru ennen uuteen kotiin luovutusta ja madotettu poika on keväällä 2016. Eetu painaa vajaat 5 kg ja kotia tämä ihastuttava poika odottelee Hyvinkäällä.

Eetu

Eetu

Eetu on omistajan sanojen mukaan maailman kiltein kissa, se ei ole koskaan purrut ja eläinlääkäritkin ovat kehuneet Eetua yhteistyöhaluiseksi potilaaksi. Eetu on leikkisä ja kaipaakin viihdykettä. Lempileikkeihin kuuluu jahdata laserkynästä lähtevää valoa. Eetu tykkää olla ihmisten lähellä, kiehnätä ja kehrätä, mutta varsinainen sylikissa Eetu ei kuitenkaan ole. Eetu ei ole nykyisessä kodissaan ollut tekemisissä lasten kanssa, kokemusta Eetulla on koiran kanssa asumisesta joten koiraystävä ei ole poissuljettu.

Eetu on sisäkissa, mutta on käynyt paljon valjaissa ulkona ja onkin siellä erittäin utelias nuuskimaan ulkomaailman hajuja. Eetu osaa matkustaa autossa kiltisti.

Eetu nukkuu

Eetu nukkuu

Nykyisessä kodissaan stressaantuu perheen toisesta kissasta ja tämä ilmenee pakkomielteisenä nuolemisena. Eetua on käytetty useasti lääkärissä ja kaikki mahdollinen on tutkittu, mutta mitään fyysistä vikaa pojasta ei ole löytynyt. Kissakaveri siis syypää stressiin joka aiheuttaa nuolemisen. Aggressiivinen Eetu ei kuitenkaan kissakaveriaan kohtaan ole koskaan ollut.

Eetu syö pääasiassa eläinkaupan Thrive-merkkistä kuivaruokaa, joka ei sisällä viljaa. Eetulle ei märkäruuista kelpaa muu kuin kastike päältä. Allergiatkin on eläinlääkärissä tutkittu ja niitä ei ole.

Eetu kiipeilee

Eetu kiipeilee

Olisiko sinulla tarjota tälle todalla kiltille kissalle loppuelämänkoti?

Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN