Taira

Muutti uuteen kotiin tammikuussa 2017

Taira on sekarotuinen 18.02.2016 syntynyt vielä leikkaamaton narttu. Taira on tuotu suoraan kasvattajaltaan Tallinnasta 8 viikon ikäisenä, Tairassa on saksanpaimenkoiraa ja labradorinnoutajaa.

Taira

Taira

Taira on lempeä, herttainen ja rakastava, haluaa paljon huomiota perheeltään. Vieraita ihmisiä kohtaan Taira on arka, voi murista ja vieraan ihmisen yrittäessä silittää Tairaa heti tavatessaan, Taira voi yrittää näykkäistä. Taira vaatii siis tutustumiseen tilaa ja oman aikansa. Tutustuttuaan kyllä käyttäytyy avoimesti uusia ystäviään kohtaan. Taira on asunut lapsiperheessä (8-vuotiaan tytön kanssa) ja tullut lapsen kanssa hyvin toimeen. Taira voisi siis sopeutua vanhempien ja rauhallisten lasten perheeseen, muttei luovuteta pienten lasten perheeseen arkuuden takia. Taira on tullut muiden koirien kanssa hyvin toimeen koirapuistoissa, mutta arastelee itseään isompia koiria.

Taira on aktiivinen nuori koira, joka nauttii oman ihmisen tai perheen kanssa tekemisestä ja vaatii paljon aktivointia sekä huomiota. Kiireisessä lapsiperheen arjessa Taira on jäänyt vähemmälle huomiolle ja tällaisessa tilanteessa Taira menettää ruokahalunsa. Tairaa on tutkitutettu eläinlääkärissä syömättömyyden

Taira istuu

Taira istuu

takia, mutta syömättömyydelle ei löytynyt fyysistä syytä vaan Taira herkkänä koirana reagoi vatsallaan yksinoloon. Tairan saadessa enemmän huomiota Tairan ruokahalu normalisoituu. Tästä syystä Taira hakee ehdottomasti aktiivista perhettä, jossa vietetään koiran kanssa paljon aikaa. Tairasta voisi kehittyä upea harrastuskoira johonkin lajiin ja Taira varmasti nauttisi oman ihmisensä kanssa harrastamisesta.

Uuden kodin olisi myös oltava valmis jatkamaan Tairan kouluttamista, sillä Taira normaalin nuoren koiran tavoin arjen käytöstapoja vielä opiskellaan. Taira vetää vielä jonkin verran remmissä ja pitkään yksin oltuaan on saattanut maistaa sohvaa, tuhoaja Taira ei kuitenkaan ole ja tämä korjaantunee aktivoinnin lisääntyessä. Taira on sisäsiisti ja on asunut kerrostalossa ongelmitta. Myös hoitotoimenpiteet onnistuvat rauhallisesti palkkaamalla.

Taira on syönyt pentuaikana aluksi Royal Caninin penturuokaa (nappulaa), mutta ummetusvaivojen jälkeen Taira on saanut raakaruokaa/lihaa. Taira on madotettu ja rokotettu asianmukaisesti.

Taira

Taira

Taira odottelee uutta kotia Helsingissä.

Tairan varaajana toimii Sanna

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN