Pikkumau

Pikkumau sai kodin elokuussa 2012.

Pikkumau on 5v tyttökissa, jonka vanhemmista löytyy sekä italialaista katukissaa että suomalaista maatiaiskissaa. Pikkumau on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja madotettu ja Pikkumaulta löytyy myös EU-passi.
Pikkumau on äärettömän kiltti kissa, vaatimaton, ei ollenkaan tungetteleva, mutta kuitenkin omalla tavallaan todella seurallinen. Pikkumaun löytää yleensä nukkumasta jostain rauhallisesta paikasta, josta neiti kyllä lähtee sitten mielellään mukaan keittiöön… Pikkumaun hoitopaikassa on useita kissoja, joista suurimman osan kanssa tulee hienosti toimeen, mutta dominoivan kissan seuralaiseksi ei sovi. Samassa hoitopaikssa on myös rauhallisia koiria, joiden kanssa Pikkumau tulee hyvin toimeen.
Pikkumaulla on ruoka-aineallergia, joka pysyy hyvin kurissa ruokavalion avulla. Pikkumau syö nyt Golden Eaglen sensitiveä ja Applawsia, ja uskon että muut viljattomat vaihtoehdot sopivat neidille hyvin. Pikkumau saattaa tarvita tulevaisuudessa kausittain kortisonipiikin, mutta ne ovat helppo ja halpa apu tähän vaivaan.
Pikkumaun mukaan tulevat tarvittaessa wc ym tarvikkeita, ja tuttua ruokaa.

Pikkumau asuu tällä hetkellä Helsingissä.

Yhteydenotot Miraan arkisin klo 17-20 040-5555151, tai mira_n@hotmail.com

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVITYSLOMAKKEEN täyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN