Cafu

Cafu muutti uuteen kotiin 24.10.2016.

Cafusta ei oteta uusia kotiselvityslomakkeita enää, kiitos. Selvittelemme saapuneita lomakkeita.

Cafu on 3-vuotias keskikokoinen villakoira, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Cafu on väriltään harmaa, joka on harvinainen väri Suomessa.

Cafu

Cafu

Cafu on terve, sirutettu ja rokotettu, 12 kg ja 42 cm korkuinen uros. Normaali ruokavalio ja hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta. Trimmattu kotona ja antaa tehdä hyvin, tosin hieman etutassujen trimmausta varoo. Kastrointi hoidetaan ennen uuteen kotiin siirtymistä.

Luonteeltaan Cafu on ihmisiä rakastava ja tulee toimeen toisten koirien kanssa. Innokas, energiaa täynnä oleva utelias poika, joka on äärimmäisen hyväluonteinen. Peruskäskyt ovat hallinnassa ja hihnassa osaa liikkua mallikkaasti, kun se oma ihminen osaa olla määrätietoinen. Kiltimpää ja elämäniloisempaa koiraa ei löydä kuin Cafu.

Yksin olo kotona ei ole mukavaa ja ulvahtelee sekä vinkuu yksin jäädessään. Ei tuhoa paikkoja eikä tavaroita. Uudeksi kodiksi soveltuisi parhaiten lenkkeilevä aktiivinen ja koiralle aikaa omaava perhe, jossa voi olla isompia lapsia.

Cafu

Cafu

Toiveissa olisi tietysti oma piha ja paljon aikaa lenkkeilylle, puuhastelulle sekä rapsutuksille. Pallo- ja keppileikit ovat Cafusta mahtavaa puuhaa ja jos uudessa kodissa on aikaa kunnon lenkkeilylle sekä leikeille olisi se hieno juttu. Uudessa kodissa voisi olla myös rauhallinen koirakaveri, jonka kanssa yhdessä voisi kotona olla turvallista olla vaikka ihmiset ovat töissä. Cafu on tavannut kissoja ja koiriin tottuneet kissat voisivat tulla toimeen samassa taloudessa.

Mikäli koet, että sinulla olisi tarjota rakastava ja hyvä loppuelämän koti Cafulle, täytäthän huolella kotiselvityslomakkeen.

Cafu on perusterve koira, joka odottaa uutta kotia Kauniaisissa.

Varaajana toimii Eija

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN 

Cafu

Cafu