Tahvo

Tahvo on muuttanut uuteen kotiin joulukuussa 2016.

Aktiivinen, kastroitu pian 6 -vuotias staffordhirenbullterrieri Tahvo etsii kotia

Tahvo

Tahvo

koiratuntemusta omaavasta perheestä, jolla ei ole ihan pieniä lapsia.

Tahvosta luovutaan muuttuneiden perhe- ja työkuvioiden vuoksi.

Tahvo on asunut pennusta alkaen nykyisessä kodissaan, jossa ollut välillä vanhempia koirakavereita seurana. Tullut toimeen vanhemman labradori- huskyuroksen kanssa. Tahvo on luonteeltaan ihmisrakas, mutta hieman epävarma ja kaipaa rotua tuntevaa tai koirakokemusta omaavaa määrätietoista isäntää ja/tai emäntää. Raju ja hyppivä koira ei sovellu lapsiperheeseen.

Aktiivisena koirana saattaa yksin ollessaan tylsistyessään askarrella tai pissata sisälle. Jostain syystä keittiön roskakaappi ja sen avaaminen on mielenkiintoista puuhaa yksin jäädessä.

Tahvo leikkii mielellään palloilla ja kepeillä. Tahvoa on pidetty vapaana rauhallisella alueella. Kissojen kanssa Tahvo ei sovellu.

Tahvon ruokavalioon on pääasiassa kuulunut kuivaruoka. Maha menee sekalaisesta ruokailusta helposti sekaisin.

Tahvo

Tahvo

Tahvolta löytyy siru ja muutoinkin koira on terve. Rokotukset uusitaan ennen uuteen kotiin muuttoa. Uusi koti voisi olla maalla, omakotitalossa tai alueella, jossa on hyvät lenkkimaastot. Tahvo on energinen koira, joka kaipaa paljon virikkeitä ja ihmistä, jolla on aikaa yhteiseen puuhailuun.

Tahvo odottaa uutta kotia Lempäälässä.

Tottelevainen, kuuliainen koira sen oikean ja määrätietoisen omistajan kanssa, jos sinulla olisi tarjota se loppuelämän koti Tahvolle täytäthän huolellisesti kotiselvityslomakkeen.

Tahvon varauksia hoitaa Eija

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN 

Tahvo

Tahvo