Missy

Missy on muuttanut uuteen kotiin. Kirjattu 23.10.2016
Uuta kotia etsimässä Brasilianterrieri Missy Salosta.

 

Missy

Missy

Missy on syntynyt 5/2010, strategiset mitat 10kg ja säkä 40cm. Rokotuksista ja madotuksista on huolehdittu, 8/2016, tyttönen on myös sirutettu.

Missy elää usean eri ikäisen paimenkoiran laumassa maalla ja kinaa tulee välillä nuorempien narttujen kanssa.
Missy ei ole ongelmakoira, mutta suuri persoona pienessä paketissa!   Missy on energinen ja iloinen tyttö. Rakastaa pusuja ja kaivautua peittojen alle sängyssä. Hieman varautunut vieraita ihmisiä ja koiria kohtaan, mutta ystävystyy kun saa rauhassa tutustua.  Nuorempana treenattu agilityä ja rakastaa opetella temppuja. Ahne, leikkisä ja mielyttämisenhaluinen.
Neiti on reipas ja mukava lenkkikaveri, kävelee reippaasti vaikka kuinka pitkälle eikä ole jokaista tolppaa haistelemassa. Tykkää kyllä käyttää nenää ja sopisi myös nenätyöskentelyä harrastamaan. Missy tykkää kongista, käytetyn maitotölkin silppuamisesta ja palloista.

Lapsien kanssa ei ole ollut tekemisissä. Kissat on tuttuja mutta niitä on myös kiva vähän jahdata!

Missy

Missy

Missyllä ei ole ollut eroahdistusta eikä ole remmirähisijä. Ensimmäiseksi koiraksi omistaja ei halua Missyä luovutettavan. Toiveissa olisi harrastava koti rauhallisessa ympäristössä tai koti jossa liikutaan koiran kanssa paljon.
Missy on ollut terve, epäilyssä on vilja-allergia. Kostealla kaudella nuolee tassuja, talvella tassut ovat taas kunnossa. Antaa tehdä hoitotoimenpiteet nätisti. Missyllä on kohtu tallessa ja uuden kodin toivotaan hoitavan steriloinnin.

 

Eläimen varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN