Cassandra

Cassandra muutti uuteen kotiin 7/2016

Cassandra eli Kassu on nuori neitonen (n. 4-v.), joka ilman omaa syytään joutui kodittomaksi ja asustelee nyt yhdistyksen kotihoitajan luona Kaarinassa.

Cassandra

Cassandra

Kassu on ollut hoidossa muutaman kuukauden ja niiden aikana on tullut selväksi, että vaikka muut kissat kiinnostavat Kassua, se ei halua jakaa tilaansa niiden kanssa. Kassu siis suosisi roolia kodin ainoana kissana. Koiria (tai muita eläimiä) Kassu ei ole hoidossa tavannut.

Cassandra

Cassandra

 

 

 

Kassu on leikattu, rokotettu, madotettu ja sirutettu. Kassulla on hieman norjalaisen metsäkissan turkkia muistuttava tuuhea kuontalo ja se vaatii harjaamista mielellään päivittäin, jotta ei tule kivuliaita takkuja alusvillaan. Myös laadukasta ruokaa Kassu arvostaa, se pitää turkin kauniina ja kiiltävänä.

Kassu

Kassu

Kassu on luonteeltaan kiltti ja sosiaalinen. Hoitotäti saa silitellä kun Kassu antaa luvan, harjata saa kun löydettiin sopiva väline. Kassu ei siis ole syliin tunkevaa laatua, mutta silti sosiaalinen ja mielellään varmasti kulkisi ihmisen mukana mihin vain, kun se oikea ihminenlöytyy.

 

 

 

 

Cassandra

Cassandra

 

Kassu ilmoittelee mielipiteitään raapimalla ovea ja sievällä miu-äänellä huutelemalla, silloin kun tarve vaatii.

 

Cassun varauksia hoitaa Veera