Lenni

Lenni muutti uuteen kotiin 7/2016

Lenni on kastroitu vuonna 2007 syntynyt lagotto romagnolo, joka etsii uutta kotia olosuhteissa tapahtuneiden muutosten vuoksi.  Lenni on rokotettu, sirutettu ja madotettu perusterve koira, joka odottaa uutta kotia Vantaalla.

Lenni

Lenni

 

Lenni on älykäs koira, joka nauttii uuden oppimisesta ja kaikenlaisesta puuhastelusta omistajan kanssa. Tykkää rapsutteluista ja huomiosta. Hermostuu ja on arvaamaton lasten kanssa ja tulee toimeen paremmin ilman eläinkavereita, jakamaton huomio on parasta Lennin mielestä. Kissojen kanssa ei ole ollut. Hieman haukkuherkkä ja suhtautuu vieraisiin naisiin paremmin kuin miehiin, vieraat otetaan siis usein vastaan hieman haukahdellen ja tutustuen varovasti.

 

Uudeksi kodiksi soveltuu koiralle aikaa omaava aikuisperhe tai sinkku, ei lapsia. Haukkuherkkyyden vuoksi paras asumisvaihtoehto olisi omakotitalo, paritalo tai rivitalo vaikkapa maaseudulla tai lähiössä. Osaa olla myös yksin, mutta parempi jos jatkuvasti ei joudu olemaan pitkiä päiviä. Sopisi hyvin myös jo työelämästä vapaille jääneelle, jolla aikaa puuhastella Lennin kanssa. Lenni tykkää lenkkeillä ja on aktiivinen fiksu koira. On aiemmin osallistunut agilityyn.  On peruskoulutettu ja käyttäytyy hyvin remmissä.

Lenni

Lenni

 

Lenni on käynyt eläinlääkärissä viimeksi huhtikuussa 2016. Viljaton ruokavalio. Korva- ja silmätulehduksia on ollut ja parhaaksi vaihtoehdoksi on huomattu viljattomuus.

 

Aikaa ja totuttelua yhteiselonne alussa tarvitaan, palkinnoksi on luvassa Lennin kiintymys.

Mikäli koet, että sinulla olisi tarjota rakastava loppuelämän koti Lennille, täytäthän huolella kotiselvityslomakkeen.

 

Varaajana toimii Eija