Chico

 

Chico

Chico

Chico on reilu 6,5 vuotias leikkaamaton kooikerhondje uros. Paino pojalla on n. 14kg ja korkeutta löytyy 42cm. Chico etsii uutta kotia Helsingissä. Chico on juuri käynyt eläinlääkärin tarkastuksessa, rokotukset ja madotukset ovat kunnossa myös siru Chicolta löytyy.

Chico on perusluonteeltaan arka ja herkkä poika, mutta on hyvin tottelevainen ja rakastava persoona. Arkuus on ilmennyt jo ihan pennusta asti. Vieraat otetaan vastaan haukkuen mutta rauhoittuu saatuaan tutustua tuliaan. Chico tykkää uimisesta, hyppää jopa laiturilta suoraan veteen.

Chico

Chico

Chicosta joudutaan luopumaan koska on muutaman kerran purrut perheen kolme vuotiasta lasta, joten pienten lasten perheeseen Chicoa ei tulla luovuttamaan. Chico suhtautuu hevosiin, vuohiin ja lintuihin neutraalisti mutta muista eläimistä hänellä ei ole kokemusta. Chico käyttäytyy uroksia kohtaan aggressiivisesti sekä nuorempia narttuja.

Chico

Chico

Chicon kanssa on harrastettu rallitokoa ja agilitya, näistä poika on tykännyt. Chico on todella helppo kouluttaa makupaloilla. Peruskäskyt ovat hallussa; istu, paikka, maahan sekä osaa kulkea lenkillä vapaana. Chico tykkää myös mielellään noutaa palloa ja keppiä.

Chico on perusterve koira jolla ei ole allergioita. Paino nousee herkästi siksi syö tällä hetkellä kevytnappuloita. Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuvat Chicon kanssa hyvin. Osaa matkustaa autossa, joskin alkuun saattaa olla hieman levoton.

Chico ei vierasta eikä pode eroahdistusta. Tämä poika on tyytyväinen siellä missä on ruoka ja herkut. Jos sinulla olisi tarjota tälle mainiolle pojalle koti niin täyttele kotiselvityslomake.

Chico

Chico

Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN