Pentu

Kotia etsii komea nuoriherra Pentu Raahesta.

Pentu

Pentu


Pentu on iältään 2 vuotias.

Pentu on Dogo Argentinon ja Fila Brasileiron sekoitus, ja kotia hän etsii täysin itsestään riippumattomista syistä ajanpuutteen, ja omistajien elämäntilanteen muutoksen takia. Painoa Pennulla on noin 45 kiloa, ja korkeutta 65cm.

Pentu on asunut nykyisessä kodissaan pennusta lähtien. Pentu on asunut koko ikänsä maalla, jossa hän on asunut sisällä, sekä ulkotarhassa.

Pentu

Pentu

Pentu on luonteeltaan hyvin ystävällinen, eikä hän ole osoittanut minkäännäköistä aggressiivisuutta ihmistä kohtaan. Innostuessaan saattaa ”näykkiä”, mutta ei missään nimessä pure. Yksin sisälle jäädessään saattaa tylsistyessään tuhota tavaroita. Ulkona tarhassa ollessaan haukkuu mikäli pihaan ilmestyy vieraita, mutta on kaikille ihmisille ystävällinen.  Pentu kulkee isännän kanssa hihnassa kohtuullisen nätisti, mutta juuri muuta sille ei ole opetettu. Toisten koirien kohtaamisesta hihnassa ei ole myöskään juurikaan kokemusta, sillä maalla harvemmin tulee lenkillä muita vastaan. Metsässä irti ollessaan ei jätä isäntää, vaan seurailee lähituntumalla. Riistaviettiä Pennulla kuitenkin löytyy, ja saattaa eläintenjälkien perään lähteä, mutta ei lähde pitkälle isännästään.

Pentu

Pentu

Pentu tulee muiden koirien kanssa toimeen ainakin toistaiseksi, mutta iän karttuessa tähän voi tulla muutos, eikä riskiä kannata samaa sukupuolta olevien koirien kanssa ottaa. Muista eläimistä Pennulla ei ole kokemusta.

Pentu on terve, hänellä ei ole allergioita, ja ruokavalioon on kuulunut niin kuivaruoka kuin raakajauhelija ja rustoluut. Pennulta löytyy siru, ja hänet rokotetaan ennen uuteen kotiin siirtymistä.

Pennulle etsitään uutta kokenutta koirakotia omakotitalosta maaseudulta, josta sille löytyy Pennun kaipaamaa aikaa ja huomiota. Ensimmäiseksi koiraksi, eikä uroskoiran kaveriksi Pentua ei luovuteta. Kodilla tulisi olla entuudestaan kokemusta voimakasluonteisista roduista.

Pennun varaajana toimii Annika

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN