Siiri

Siiri sai kodin 4/2016

Siiri on 2008 syntynyt beagle, joka etsii uutta kotia olosuhteissa tapahtuneiden muutosten vuoksi.

Siiri 2

Siiri on suloinen, kiltti ja fiksu koira, joka rakastaa aikuisten ihmisten seuraa ja nukkuu mielellään vieressä. Tykkää rapsutteluista. Antaa leikata kynnet, kun saa palkinnon. Ahdistuu yksinolosta ja hermostuu lasten kanssa alkaen kuolaamaan ja on arvaamaton. Ei ole

Siiri

Siiri

purrut ketään. Eroahdistukseen on kokeiltu pienempään tilaan jättämistä. Inhoaa vettä ja uimista. Tykkää varastaa sukkia, leikkiä palloilla ja pitkistä lenkeistä. On asunut omakotitalossa. Irtipito onnistuu vain aidatulla alueella. Siirillä on metsästysviettiä vaikka ei ole käytetty metsästyksessä. Kissojen kanssa ei ole ollut.

Uuden kodin tulisi pystyä järjestämään yhteiselämän alku niin, että yksinoloa voidaan harjoitella huolella vähän kerrallaan. Uudeksi kodiksi soveltuu koiralle aikaa omaava aikuisperhe tai sinkku, ei lapsia. Eroahdistuksen vuoksi paras asumisvaihtoehto olisi

Siiri

Siiri

omakotitalo vaikkapa maaseudulla tai lähiössä. Mitä vähemmän yksinoloa, sitä paremmin yhteiselo sujuisi. Sopisi hyvin työelämästä vapaille jääneelle, jolla aikaa puuhastella Siirin kanssa. Siiri tykkää lenkkeillä pitkiä matkoja ja lenkkikaveria kaipaavalle tästä tytöstä tulisi oiva kaveri.

Siiri

Siiri

Siiri on käynyt eläinlääkärissä viimeksi joulukuussa 2015. Normaali ruokavalio. Aikaa ja totuttelua yhteiselonne alussa tarvitaan, palkinnoksi on luvassa Siirin kiintymys. Mikäli koet, että sinulla olisi tarjota rakastava loppuelämän koti Siirille, täytäthän huolella kotiselvityslomakkeen.

Siiri on rokotettu ja madotettu perusterve koira, joka odottaa uutta kotia Mynämäellä.

Varaajana toimii Eija.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN