Milo

MILO MUUTTI UUTEEN KOTIIN 4/2016

Milo on 2007 syntynyt kääpiösnautseriuros, joka etsii uutta kotia olosuhteissa tapahtuneiden muutosten vuoksi.

Milo

Milo

 

Milo on kastroitu, sirutettu ja rokotettu, mitat ovat 16kg ja 38cm.

Milo on elänyt samassa perheessä pennusta asti. Loma-aikoina joskus hoidossa ja on sopeutunut hoitopaikkoihin hyvin.  Haukahtelee vieraiden tullessa, mutta on sosiaalinen ja tulee ihmisten kanssa toimeen. On asunut omakotitalossa ja saanut ulkoilla vapaana aidatulla pihalla.  Ei ole kokemuksia kissoista. Peruskäskyt ovat hallinnassa ja hihnassa osaa liikkua. Kotona yksin olo sujuu ongelmitta. Palloleikit ja puuhastelu ihmisten kanssa on Milosta mukavaa, sängyt ja sohvat eivät ole, niille mennään vain luvan kanssa.

Milo

Milo

 

Milo ei tule enää toimeen perheen toisen koiran kanssa. Koirakouluttajaa käytetty apuna ja siitä huolimatta tilanne on kärjistynyt kotona hankalaksi. Tämän vuoksi on katsottu parhaimmaksi vaihtoehdoksi etsiä Milolle uusi loppuelämän koti. Uudeksi kodiksi soveltuisi parhaiten koiralle aikaa omaava pariskunta tai sinkku. Kerrostalo ei välttämättä ole paras vaihtoehto.  Rivi- tai omakotitalo voisi olla sopivin vaihtoehto.

Mikäli sinulla olisi tarjota rakastava ja hyvä loppuelämän koti Milolle, täytäthän huolella kotiselvityslomakkeen. Milosta saa mukavan lenkki- ja leikkikaverin.

Milo odottaa uutta kotia Hattulassa.

Varaajana toimii Eija

toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

Milo

Milo

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN