Kelmi

Kelmi

Kelmi

KELMI muutti uuteen kotiin 6/2016

Kelmi on 2014 syntynyt bokseriuros, joka etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Kelmi on terve, kastroitu, sirutettu ja rokotettu, mitoiltaan 61 cm ja 32 kg.

Luonteeltaan Kelmi on ihmisiä, muita eläimiä ja elämää rakastava. Asunut kissojen kanssa, virtaa ja vauhtia riittää. Kissat arastelevat isoa aina leikkiin valmista kaveria. Innokas, oppivainen, energiaa täynnä oleva utelias bokseri, joka on äärimmäisen hyväluonteinen ja kaikkien kaveri. Muut koirat pelkäävät rajua ja intoa puhkuvaa Kelmiä. Peruskäskyt ovat jotenkin hallinnassa. Hihnassa liikkumisessa on vielä opeteltavaa. Koulutusta saanut kotona, ei ole osallistunut koulutustapahtumiin.

Kelmi

Kelmi

Kelmi on kova poika karkaamaan ja jos jotain ei vähään aikaan tapahdu niin Kelmi pistää tapahtumaan. Kelmi on asunut omakotitalossa, jossa karannut aidatultakin alueelta. Aidasta mennään ali, yli tai sivusta, jos jotain mielenkiintoista tapahtuu. Mielenkiintoista on kaikki autot, ihmiset, koirat ja kissat, tosin ihmiset eivät ole aina suhtautuneet lämpimästi vapaana kirmanneeseen Kelmiin. Aidat ja lukot eivät tätä vauhtiveikkoa pitele, eli vaatii valvontaa. Kotona ovet on takalukittava tai Kelmi avaa ne. Jos vesikuppi on tyhjä, osaa nostaa vessan pöntön kannen ja juodaan sitten sieltä. Kelmi on kekseliäs kaveri, jonka irtipito onnistuu valvonnan alla turvallisella alueella.

Kelmi

Kelmi

Yksin olo ei aina kotona suju ongelmitta, koska Kelmi saattaa hyppiä pöydille ja nuorempana ovien karmit tuli kaluttua odotellessa. Kelmi ei paljoa hauku, yksin oloon ei ole tottunut ja viime aikoina joutunut olemaan vain lyhyitä aikoja yksin.

Tällä hetkellä Kelmi syö munuaisvaivaan ruokaa. Kelmiltä on tutkittu munuaisia, koska joi paljon. Selviä merkkejä munuaisviasta ei löytynyt. Munuaiset on tutkittu ultralla ja laajalla verikokeella sekä virtsanäytteillä, kaikki on kunnossa. Ainoastaan munuaisten rakenteessa on eroa normaaliin, mutta lääkärin mukaan se ei merkitse mitään. Herkkävatsaisen Kelmin totuttaminen uusiin ruokiin vie oman aikansa.

Uudeksi kodiksi soveltuisi parhaiten lenkkeilevä, harrastuksista kiinnostunut perhe tai sinkku, jolla ei kovin pitkiä työpäiviä tai alussa aikaa totuttaa Kelmiä yksinoloon. Kyseeseen voisi tulla myös henkilö, jonka työ maatilalla tai vastaavassa sallisi koiran mukana olon. Lapsiperheeseen iso raju koira ei sovellu. Toiveissa olisi tietysti oma piha ja paljon aikaa lenkkeilyyn, puuhasteluun ja vaikkapa bokserille sopiviin aktiiviharrastuksiin sekä rapsutuksiin. Koostaan huolimatta Kelmi kaipaa läheisyyttä ja hellyyttä leikin ohella omalta ihmiseltään.

Mikäli koet, että sinulla olisi tarjota rakastava ja hyvä loppuelämän koti tälle vauhtiveikko Kelmille, täytäthän huolella kotiselvityslomakkeen.

Kelmi odottaa uutta kotia Vantaalla.

Varaajana toimii Eija

toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN