Chica *varattu*

Chica siirtyi uuteen kotiin 5/2016

Chicasta ei oteta tällähetkellä enempää kotiselvityslomakkeita!

Chica on 8-vuotias, steriloitu cockerspanielinarttu Helsingistä, joka etsii eläkepäivilleen kotia mieluiten aikuisperheestä, tai perheestä jossa on jo vanhempia lapsia. Chica palautui etsimään kotia itsestään riippumattomista syistä.

Chica

Chica

Tämä 12kg kaunotar on sosiaalinen, nauttii huomiosta ja rauhallisista lenkeistä. Chicalla on perustottelevaisuus hyvin hallussa: osaa peruskäskyt, kulkee hihnassa mallikkaasti ja vapaana olokin luonnistuu. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, muista eläimistä ei ole kokemusta. Chican kanssa on harrastettu nuorempana agilitya, mutta elämäntilanteiden muutosten takia harrastus on jäänyt taka-alalle.

Chica

Chica

Chica on asunut koko elämänsä kerrostalossa ja kulkee mallikkaasti hissillä ja portaissa. Yksin ollessaan on touhukas ja tutkii paikkoja -varsinaisesta eroahdistuksesta ei kuitenkaan ole kyse, sillä ei tuhoa paikkoja tai metelöi. Lähinnä saattaa syödä pöydille jääneitä ruokia/herkkuja ja pureskella mielenkiintoisia tavaroita. Nykyisessä kodissa tilan rajaaminen ja tavaroiden kerääminen pois koiran ulottuvilta on auttanut. Haukkuu hereillä ollessaan ovikellon ja -summerin, sekä postin.

Chica

Chica

Chica on tottunut lapsiin, mutta pienten lasten läsnäolo stressaa jonkun verran ja tämä ilmenee liiallisena veden juomisena. Chicalla on todettu 1,5-vuotiaana kilpirauhasen vajaatoiminta, johon on säännöllinen lääkitys. Samoin steriloinnin myötä tuli virtsarakon sulkijalihaksen vajaatoimintaa, johon saatu lääkitys on auttanut hyvin.

Chican varaajana toimii Laura

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN