Milo

Milo muutti uuteen kotiin 2/2016

Jackrusselinterrieri ”metsuri” Milo odottelee omaa ihmistä kotihoidossa Keravalla.

Mil0 on pian 10 vuotias sirutettu ja leikattu herrasmies, jolle painoa on kertynyt n.8kg ja korkeutta n.25cm.

Milou

Milou

Milo on asianmukaisesti hoidettu ja hänellä on ajan tasalla olevat rokotukset ja madotukset. Hoito toimenpiteet hampaiden pesusta kynsien leikkuuseen onnistuu määrätietoisen ihmisen kanssa ongelmitta.

Poitsu on terrierimäiseen tapaan itsepäinen, hassu, lapsiystävällinen ja ennen kaikkea fiksu koira. Milo nauttii metsässä pienten puiden kaatamisesta ja vapaana juoksemisesta. Kesällä uimisesta sekä olla puuhassa kuin puuhassa mukana.

Riistaviettiä löytyy kumminkin sen verran että nenä vie mennessään jos tilanne pääsee yllättämään, pysyy kumminkin onneksi lähimaastossa ja palaa takaisin kun huomaa ettei ketään saanutkaan kiinni.

Milou

Milou

Milo on sisällä rauhallinen, nauttii luiden pureskelusta ja leikeistä ihmisten kanssa. Luonto-ohjelmien aikana innostuu haukkumaan herkästi telkkarille, lopettaa sen kumminkin kiellosta.

Milo on myös paukkuarka ja tähän hänellä onkin uutenavuotena käytössä eläinlääkärin määräämä rauhoittava lääkitys ja thundershirt-paine liivi.

 

Poitsu on tottunut asumaan lapsien kanssa sekä, matkustamaan autolla, bussilla, metrolla ja veneellä.

Milou

Milou

Milolle täydellinen koti olisi aktiivisen perheen luona, jossa hän pääsee pitkille kävelyille ja saa nautti omia aktiivisia eläkepäiviään.

 

Haukkuherkkyyttä löytyy joten koiraa ei luovuteta kerrostaloon.

 

Milon varaajana toimii Tara.

 

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN