Peni

Peni muutti uuteen kotiin 2/2016

Peni on 4vuotias kastroimaton uros, rotuina on australianterrieriä ja cockerspanielia.  Rokotukset ja madotus tullaan hoitamaan kuntoon ennen uuteen kotiin luovutusta. Peni asustelee Espoossa.

Peni

Peni

Penistä luovutaan olosuhteiden pakosta, ongelmakoira Peni ei missään nimessä ole. Peni pn asunut pennusta asti samassa perheessä.

Herra on aivan ihana ja iloinen tohottaja, joka tykkää kaikista vauvoista vaariin, mutta luovutetaan silti mieluiten aikuisperheeseen jossa on aikaa Penin kuntoutukselle.

Uudessa kodissa Peni vaatii todella paljon kuntoutusta ja tiukkaa ruokavalion noudatusta, koska herralle on päässyt kertymään todella paljon ylipainoa, tällä hetkellä painoa on 24kg.

Peni

Peni

Peni on elänyt elämänsä omakotitalossa, ja tätä toivoisimme myös uudelta kodilta, koska emme kykene takaamaan reagoiko naapurista tuleviin ääniin.

Peni on jääräpäinen koira, ja asiat täytyy tällä hetkellä tehdä hiljalleen Penin omassa tahdissa. Hoitotoimenpiteet antaa tehdä vaihtelevalla menestyksellä, harjaamista rakastaa, mutta kynsien leikkaus onkin sitten katastrofi ja ne on leikkuutettu eläinlääkärillä. Sisäsiisteys on hukassa, koska Peniä ei olla voitu lenkittää pitkään aikaan kunnolla.

Oma peti on Penille hyvin rakas, ja sinne ei saa mennä sorkkimaan jos herra siellä tarkkailee maailmanmenoa. Jos petiä menee petailemaan Penin ollessa sieltä pois, söyksyy Peni heti omalle paikalleen.

Jos jokin asia ei Peniä miellytä, voi Peni murista ja näyttää hampaita, mutta ikinä ei ole ketään purrut tähän päivään mennessä.

Peni

Peni

Omalla tontillaan Peni vahtii muita eläimiä, joskus reagoiden ja joskus reagoimatta, mutta ei ole tietoa siitä, sopeutuuko elämään muiden eläinten kanssa

Eläinlääkäri on todennut Penin terveeksi, mutta hyvin ylipainoiseksi koiraksi.

 

 

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN