Late

LATE ON SIIRTYNYT UUTEEN KOTIIN 3/2016

Late on kohta 3vuotias kastroitu uros Aurasta, rodultaan puhdas Pumi joka on rekisteröity Suomen Kennelliittoon. Painoa herralla on n.15kg ja säkää n.43cm. Late on madotettu, rokotettu ja sirutettu.

Late

Late

Uutta kotia Late etsii koska ei tule toimeen perheen toisen koiran kanssa, yrityksistä huolimatta yhteiselo ei vain onnistu. Tilanteet eivät ole millään tavalla ennakoitavissa joissa käy perheen toisen koiran päälle. Uudessa kodissa siis ei toisia koiria saisi olla. Muiden eläinten kanssa Late tulee juttuun loistavasti, mm.kanit, kissat ja hevoset ovat Laten kavereita.

Reviirinsa ulkopuolella, lenkillä ja puistoissa Late tulee kumminkin juttuun toisten koirienkin kanssa ja onkin erittäin leikkisä kaveri jolla virtaa riittää.

Late

Late

Late asuu tällä hetkellä rivitalossa, mutta on kova vahtimaan niin ensisijaisesti kotia toivottaisiin omakotitalosta, tai rauhallisesta rivi.-paritalosta jossa ei olisi liiaksi hälinää ympärillä.

Late

Late

 

 

 

 

 

 

Hieman arka poika Late on, lapsiperheeseen Latea ei luovuteta koska ei ole lapsiin tottunut ja arkailee lapsia hieman. Myös vieraat miehet voivat olla hieman pelottavia. Aggressiivinen Late ei kumminkaan ihmisiä kohtaan ole. Kerran Late on omistajaa puolustanut ja nappaissut ihmistä kädestä, mutta tapauksesta ei jäänyt jälkiä.

Imuri on myös todella pelottava, ja imuroitaessa voi päästä pissat/kakat lattialle.

Late

Late

Hyvin vähän Late on ollut yksin, eli siitä ei ole tarkkaa tietoa kuinka käyttäytyy täysin yksin ollessaan.

Late on kuvattu ja on luustoltaan kunnossa. Latella esiintyy ajoittain nenäpunkkia, ja epäillään että Latella olisi eosinofiilinen granulooma joka on pumeille tyypillinen sairaus, mutta se ei häiritse Laten elämää millään tavalla. Uuden omistajan kannattaa tutkia pumeille tyypilliset sairaudet ennen kotiselvityslomakkeen lähettämistä.

Latella on esiintynyt remmirähinää, mutta se hallittavissa ennakoinnilla ja hyvän koulutuspohjan vuoksi ja uudelta omistajalta toivotaankin että koulutus jatkuisi samalla mallilla.

Late on todella hyvin peruskoulutettu, ja onkin helposti koulutettavissa kun herra on erittäin miellyttämishaluinen kaveri.Lenkillä osaa kulkea hienosti myös vapaana aivan rinnalla, ja muutenkin vapaana ollessaan ei lähde kauas omistajastajasta ja palaa aina luokse pyydettäessä. Latesta olisi harrastuksiin, mm.agility, mutta emme vaadi sitä uudelta kodilta. Hakusessa on kumminkin aktiivinen koti, joka jaksaa touhuta tämän vauhtipakkauksen kanssa.

Late

Late

Late etsii ihmistä jolla on kokemusta aroista koirista, ja joka osaa alkaa luomaan luottamussuhdetta koiraan. Koulutusmetoteiden on oltava positiivisia.

 

Jos Sinulla on tarjota aikuiskoti ja Sinusta tuntuu että sinulla riittää aika ja taito koulutukseen sekä luottamussuhteen luomiseen, niin laitathan kotiselvityslomakkeen tulemaan. Käythän ennen sitä sivuiltamme lävitse myös ”toimintatapojamme uuden kodin etsinnässä”.

Late

Late

 

 

 

 

 

 

Laten varaajana toimii Jenna.

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN