Cassius

Cassius

Cassius

*CASSIUS MUUTTI UUTEEN KOTIIN 2/2016*

 

Kotia Helsingin suunnilta etsii komea kisuherra Cassius.

Kotia Cassius etsii täysin itsestään riippumattomista syistä. Nykyisen kodin elämäntilanne on lähiaikoina muuttumassa siten, että hänelle on valitettavasti etsittävä uutta kotia. Mieluiten Cassius muuttaisi samaan kotiin kaverinsa Myyn kanssa (Myös sivuilla kotia etsimässä), mutta tämä ei ole aivan välttämätöntä, kunhan jostakin rakastava koti löytyisi.
Cassius on 7-vuotias leikattu hellyydenkipeä herraskissa.

Hän on hieman hitaammin lämpeävää sorttia, ja tarkkaileekin mieluummin hetken tilannetta omista oloistaan, kunnes rohkenee tulla tutustumaan uusiin ihmisiin, ja eläimiin.
Omia ja tuttuja ihmisiä kohtaan Cassius ei ole ollenkaan arka.

Cassius

Cassius

Cassius on tullut nykyiseen kotiinsa vuoden ikäisenä. Paino Cassiuksella on 6kg ja ruoka maistuu joskus jopa liiankin hyvin, herran linjoja kannattaakin hieman tarkkailla, että paino pysyy kurissa. Ruokavalioon kuuluu sekä märkäruokaa, että kuivaruokaa.

Peruskäsittely, harjaus ja kynsien leikkuu sujuu hyvin.  Cassius on leikattu, rokotettu ja sirutettu.

Cassius

Cassius

Cassius rakastaa lelujen ja valojen jahtaamista. Kaikkein onnellisimmillaan hän pötköttelee ihmisen kainalossa kaikessa rauhassa.

Cassius on sisäkissa. Kaupungin vilskeessä, kun on yritetty viedä ylös, on hän ollut kauhuissaan, ja siksi valjaissa ulkoilu on jäänyt.

Cassius ja Myy

Cassius ja Myy

Cassiukselle etsitään huolehtivaa, ja kiinnostunutta kotia, jossa tälle seuralliselle kissalle löytyy aikaa ja huomiota. Mieluiten Cassius haluaisi muuttaa yhteiseen kotiin ystävänsä Myyn kanssa, mutta jos tämä ei ole onnistu, ovat muutkin vaihtoehdot mahdollisia, kunhan hyvä koti vain löytyy. Cassius luovutetaan ainoastaan sisäkissaksi.

Cassiuksen varaajana toimii Annika

Ennen yhteydenottoa  toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEENtäyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT