Myy

Myy

Myy

*MYY MUUTTI UUTEEN KOTIIN 2/2016*

 

Kotia Helsingin suunnilta etsii kaunis Myy tyttönen.

Kotia Myy etsii täysin itsestään riippumattomista syistä. Nykyisen kodin elämäntilanne on lähiaikoina muuttumassa siten, että hänelle on valitettavasti etsittävä uutta kotia.

Mieluiten Myy muuttaisi samaan kotiin kaverinsa Cassiuksen kanssa (joka myös sivuilla kotia etsimässä), mutta tämä ei ole aivan välttämätöntä, kunhan jostakin rakastava koti löytyisi.

Myy on 5-vuotias leikattu tyttökissa.

Myy

Myy

Hän on hyvin utelias seurakissa, joka seurailee mielellään ihmisen puuhia läheltä.

Hänestä löytyy ripaus norjalaista metsäkissaa, joka näkyykin hänen pelottomassa luonteessaan. Uudet tilanteet eivät häntä jännitä, ja hän tuleekin heti tutustumaan uusiin ihmisiin ja koiriinkin!

Myy ei koskaan käytä kynsiään, innokasta koiraakin hän joskus on saattanut ojentaa hellästi tassulla paukauttamalla. Pieniin koiriin Myy on tottunut.

Myy

Myy

Myy on sisäkissa ja hänen lempipuuhaansa onkin lintujen tarkkailu. Hän on maalla ollut ulkoilemassa myös valjaissa, muttta kaupungin vilskeessä ulkoilu on hänestä enemmänkin kauhistuttavaa ja kamalaa.

Painoa myyllä on n 4kg. Ruokavalioon kuuluu sekä märkäruokaa, että kuivaruokaa. Peruskäsittely, harjaus ja kynsien leikkuu sujuu hyvin. Myy on leikattu, rokotettu ja sirutettu.

Myy ja Cassius

Myy ja Cassius

Myylle etsitään huolehtivaa, ja kiinnostunutta kotia, jossa tälle seuralliselle kissalle löytyy aikaa ja huomiota.

Mieluiten Myy haluaisi muuttaa yhteiseen kotiin ystävänsä Cassiuksen kanssa, mutta jos tämä ei ole mahdollista, ovat muutkin vaihtoehdot mahdollisia.

Myy luovutetaan ainoastaan sisäkissaksi.
Myyn varaajana toimii Annika

Ennen yhteydenottoa  toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEENtäyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT