Mona *kiire*

Mona

Mona

Mona siirtyi uuteen kotiin 12/2015

Sekarotuinen leikkaamaton Mona Järvenpäästä kaipailee uutta kotia. Mona on 3-vuotias kevytrakenteinen n.50cm korkea tyttö jolle painoa on kertynyt 25kg. Monalta löytyy passi ja siru. Tyttönen on juuri madotettu ja rokotukset hoidetaan ajan tasalle ennen kodin vaihtoa.
Monaa ei ole hirveästi koulutettu, mutta hallussa tytöllä on istu, maahan, tassu ja luokse tulo. Kaikki hoitotoimenpiteet tytön kanssa sujuu johdonmukaisen ihmisen kanssa ongelmitta. Mona on nuori koira, jolla virtaa riittää touhuta paljon. Tyttö osaa kuitenkin viihdyttää itseään tarvittaessa myös leluilla ja luilla sekä viihtyy myös sohvalla nukkuen. Hän rakastaa jolkotella vapaana metsässä, tykkää uida sekä autoilla ja nauttii loputtomista hellyydenosoituksista.

Mona

Mona

Mona tulee muiden koirien kanssa toimeen ja on tottunut myös kissoihin ja hevosiin. Tyttönen syö tällä hetkellä tavallista marketti ruokaa, jota voi olla kupissa kokoajan tarjolla sillä ahne tämä tyttö ei ole.
Mona vaatii oman aikansa ja rauhansa tutustuakseen uuteen ihmiseen, eikä aluksi ota oikein kontaktia ja ilmoittaa haukkumalla vieraiden saapumisesta. Miehet jättää mielellään huomiotta täysin ja lapset ovat tytöstä kovin ahdistavia.

Mona

Mona

Hihna käytös on Monalla ok, mutta jos vastaantuleva koira on kovin innokas, innostuu Monakin haukkumaan ja vetämään.Epäilyttävälle ohikulkijalle saattaa haukahtaa.
Mona tarvitsee kodin mielellään määrätietoisen ihmisen luota maaseudun rauhasta, toisen koiran tai kissan kaverina, koska ahdistuu kovin kaupungin melusta ja rauhattomuudesta. Monaa ei luovuteta kerrostaloon eikä kotiin jossa on pieniä lapsia.
Varaajana toimii Marjukka

Ennen yhteydenottoa  toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEENtäyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT