Hemuli

Hemuli

Hemuli

Hemuli sai kodin 12/2015

Kolmevuotias Hemuli Helsingistä etsii kotia, koska yhteiselo perheen pienen taaperon kanssa ei ota luonnistuakseen.

Hemuli on rodultaan Chihuahua, painoa hänellä on viitisen kiloa, ja korkeutta 25cm.

Hemuli on innokas ja iloinen koira, joka jaksaisi leikkiä vaikka koko päivän jos vain saisi itse päättää. Hemuli on hyvin huomionkipeä, silittelyä ja rapsuttelua rakastava koira.

Aikuisten kanssa Hemuli tulee hyvin toimeen, mutta lasten kanssa ei ole tottunut olemaan, ja siksi onkin muutamaan otteeseen päässyt näykkäisemään innokasta vauvaa.

Hemuli

Hemuli

Hemuli on erittäin temperamenttinen jääräpää ja välillä hyvin ärhäkäskin koira. Kynsiä Hemuli ei anna leikata ollenkaan, vaan koittaa purra. Kynnet onkin käyty tämän vuoksi leikkauttamassa eläinlääkärissä. Hemulin remmikäytöksessä olisi vielä hiomisen varaa, sillä usein Hemuli vetää ja rähjää remmissä ulkoillessaan. Kun tutuista ulkoilumaastoista siirrytään vieraampiin, Hemulia jännittää kovasti, ja tällöin rähjäämistä ei ole.

Pienten koirien kanssa Hemuli tulee toimeen, isot ei niinkään miellytä. Kissoihin Hemuli ei ole tottunut ja niitä koittaakin jahdata. Hemuli tykkää vartioida ikkunaa ja välillä haukahtelee kun ihmisiä tai muita koiria menee ohi, mutta soveltuu kyllä elämään niin kerrostalossa kuin omakotitalossakin.

Hemuli

Hemuli

Peruskäskyt, istu, paikka, maahan luonnistuvat, ja herkuilla Hemulille varmasti voisi opettaa mitä vain.

Hemuli on kaikkiruokainen, allergioita ei ole. Hemuli on leikattu, rokotukset ovat kunnossa, ja sirukin löytyy.

Hemulille toivotaan jo koirakokemusta omaavaa kotia jossa ei olisi muita elämiä tai lapsia, ja jossa hän saisi kaiken tarvitsemansa huomion ja ajan.

Hemulin varaajana toimii Annika

 

 

Ennen yhteydenottoa  toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEENtäyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT