Paavo

Paavo

Paavo

Paavo sai uuden kodin 12/2015

Paavo on 12/12 syntynyt n.8kg painava vilkas ja ehtiväinen tiibetinspanielipoika, joka etsii uutta kotia Raisiossa.

Perusluonteeltaan vauhdikas Paavo on kiltti, ihmisrakas ja hyväluonteinen.

Paavolla on suuria ongelmia remmikäytöksessä. Paavon stressitasot ovat ulkoillessa hyvin korkealla ja hän reagoi herkästi kaikkiin ärsykkeisiin eikä palaudu tilanteista kovinkaan nopeasti.
Muita koiria kohdatessa Paavo reagoi haukkumalla ja riekkumalla, vaikka etäisyyttä olisi sata metriä ja ylikin. Lisäksi Paavo vetää remmissä.

Tästä syystä Paavo tulee ehdottomasti vaatimaan pitkän ja intensiivisen koulutusprosessin, jotta hän pystyisi elämään rentoa tipsun elämää.
Tällähetkellä Paavoa ei pysty kouluttamaan kurssilla, jossa muita koiria, vaan tarvitaan joko oma vankka positiiviseen vahvistamiseen perustuva koulutuskokemus tai mahdollisuus käydä yksityisopetuksessa pätevän kouluttajan luona.

Paavo on jo käynyt ongelmineen koirakoulussa, ja kouluttajan mukaan Paavossa on paljon potentiaalia jopa harrastuskoiraksi asti. Kouluttaja on mukana Paavon kodinetsintäprosessissa.

Paavo ei ole tottunut olemaan yksin, vaan hänellä on aina ollut kaverina toinen tipsupoika. Tulevan kodin tulee varautua siihen, että Paavo askaroi varmasti yksinollessaan. Hän on ansioitunut mm. tapettien repimisessä ja listojen syömisessä. Uuden kodin tulee totuttaa Paavoa hiljalleen yksin jäämiseen, niin että Paavo pystyy rentoutumaan myös yksinollessaan.

Paavo on hyvin leikkisä, ja arvostaisi varmasti uudessa kodissa tasapainoista ja hyväkäytöksistä kilttiä koirakaveria.

Paavo loikoilee

Paavo loikoilee

Paavon uudelta kodilta odotetaan normaalien koiranomistajan valmiuksien lisäksi kiinnostusta positiivisin metodein tapahtuvaan koulutukseen sekä aikaa ja resursseja auttaa Paavoa rauhoittumisen opettelussa, rennossa remmilenkkeilyssä ja kohtaamistilanteissa.

Paavon tämänhetkinen koti on kerrostalossa. Paavo haukkuu ovikellolle, mutta tutun koirakaverin kanssa on muuten hiljakseen. Kotiin saapuvat vierailijat hän ottaa vastaan vauhdikkaan iloisesti.

Paavon kodinvaihtoprosessissa tukena ja apuna Pirita /HauSchool

Jos sydämessäsi ja kodissasi on tipsun mentävä kolo, ja koet että valmiutesi riittävät tämän energisen tipsupojan tarvitsemaan koulutusprosessiin, laitathan kotiselvityslomakkeen tulemaan.
Valmistauduthan etukäteen esittämään varaajalle suunnitelman siitä, miten Paavon koulutus kodissanne aloitetaan ja loppuunsaatetaan.

Paavo (vas)

Paavo (vas)

Paavon varaajana toimii Tanja

Ennen yhteydenottoa  toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEENtäyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT