Ollie

OLLIE EI ETSI KOTIA ENÄÄ
Ollie, Serra de airesinpaimenkoira uros, 3v, Kuopiosta.

Turkki hienona kelpaa olla!

Turkki hienona kelpaa olla!

Säkä 47cm ja paino 20kg tietämissä.

Ollie kaipailee uutta kotia omistajan sairauden vuoksi.

Olliella on melko vahva vartiointivietti, ilmoittaa ylimääräisistä äänistä ja ovella olevista ihmisistä haukkumalla. Lopettaa mekkaloinnin kun omistaja kiittää ilmoituksesta ja kertoo ottavansa ohjat. Haluaa olla mukana kaikessa lauman toiminnassa mutta viihdyttää tarvittaessa itse itseään leluilla. Nopea koira oppimaan, omaksuu uudet asiat palkitsevalla koulutuksella hetkessä, mutta ei tykkää tahkota yhtä samaa liikettä useaan kertaan. Ollien kanssa harrastetaan koiraparkouria, ja tästä herra pitää! Ollie nauttii pitkistä (metsä)lenkeistä, rakkaudesta ja rapsutuksista!

Mitähän keksis?

Mitähän keksis?

Ollie pelkää kovia ääniä, ei kuitenkaan ilotulitteita ja ukkosta. Reagoi isoihin elämänmuutoksiin käytöksellään, muuttuu varautuneeksi ja sulkeutuneemmaksi, ei kuitenkaan agressiiviseksi. Palautuu pikkuhiljaa.

Antaa tehdä hoitotoimenpiteet. Turkki olisi harjattava päivittäin ja lyhennettävä pari kertaa vuodessa. Olliella on erittäin herkkä vatsa ja ruokinnassa olisi noudatettava nykyisen omistajan antamia ohjeita. Lemmikkieläinliikkeessä on myynnissä nappuloita joita Ollien vatsa kestää.

Ollielle ihanteellinen koti olisi tasapainoisen perheen/pariskunnan parissa omakotitalossa kissan tai rauhallisen steriloidun koiran kaverina. Tulee toimeen lasten kanssa mutta stressaantuu leikki-ikäisten äänekkäästä ja vauhdikkaasta leikistä. Omistajalla toivotaan kokemusta koirista.

Ollien varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

 

Talven riemuja

Talven riemuja