Seela ja Tyyne

Seela

Seela

Seela ja Tyyne muuttivat uuteen kotiin 11/15

Seela ja Tyyne chihuahua tyttöset etsivät yhteistä loppuelämänkotia itsestään riippumattomista syistä. Seela on reilu 8-vuotias leikattu narttu ja Tyyne on reilu 3-vuotias leikattu narttu. Molemmat luovutetaan rokotettuina, madotettuina ja sirutettuina. Tytöt painavat n. 3,5-4kg. He odottelevat uutta kotia Kokemäellä.

Tyyne

Tyyne

Molemmat tytöt osaavat kotona rauhoittua omaan petiin nukkumaan eivätkä yksin jäädessäänkään tuhoa paikkoja. Tyyne on parivaljakosta touhukkaampi, mutta myös arempi. Tyyne katselee mieluummin kauempaa uusia tilanteita, hänen on annettava tutustua uusiin ihmisiin rauhassa. Tyyneltä voi herkästi päästä ilopissa jos joku lähestyy liian nopeasti. Virtaa Tyynellä riittää ja palloa hän hakisi vaikka koko päivän jos joku sitä hänelle vaan viitsii heittää, leikkisästi ajatellen hän on ollut edellisessä elämässään noutaja.

Seela

Seela

 

Seela on vanhemmiten hieman hidastunut ja onkin rauhallisempi ja tykkää huomiosta. Seela räksyttää ovikellon soidessa ja vieraan tullessa sisään, mutta rauhoittuu kuitenkin saman tien kun saa hieman tutustua tulijaan. Seelan mieluisin paikka on maata vatsan päällä tai kainalossa vaikka koko päivä.
Molemmat kiertävät nykyisen perheen 11kk ikäisen lapsen kaukaa, mutta tulevat kuitenkin lasten kanssa hyvin toimeen. Tytöt eivät hirveästi ole olleet tekemisissä muiden eläinten kanssa, mutta eläinhoitolassa ollessaan muiden koirien eikä kissojen kanssa ole ollut ongelmia. Seela saattaa hihnalenkillä rähistä vastaantuleville koirille kokoon katsomatta. Hihnassa molemmat tytöt kulkevat hyvin.

Tyyne

Tyyne

Molemmat ovat perusterveitä. Turkin harjaaminen onnistuu hyvin. Kynsienleikkuu on Tyynen kanssa hieman hankalampaa mutta onnistuu. Osaavat kulkea hyvin autossa.
Kummallakaan tytöistä ei ole allergioita, myös kotiruokaa raksujen lisäksi on tarjottu. Raksuja tytöillä onkin tarjolla koko ajan. Ovat syöneet mm Royal Caninin pienille koirille tarkoitettua kuivaruokaa.
Tytöt etsivät nyt kotia missä heille on aikaa ja rakkautta tarjolla paljon. Jos sinulla siis olisi koti tarjota näille ihanille tyttösille niin ota reippaasti yhteyttä varaajaan.
Varaajana toimii
Marjukka

Ennen yhteydenottoa  toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT