Ferio

tässä istun

tässä istun

Hei, olen Ferio, 9 vuotias  kääpiövillakoirauros  Helsingistä. Sanovat painokseni 5,2kg ja säkäkorkeuden olevan n.30cm, Eturauhasvaivojen takia jouduin kastroitavaksi (12/2012). Rokotukset (1/2015), madotukset ja siru jutut kunnossa. Terveeksi sanovat.

Olen huomionkipeä, mustasukkainen, omistushaluinen, toimelias, vähän ärhäkkä ja hassukin. Haluan paljon jakamatonta huomiota, olen mustasukkainen jos huomion varastaa joku muu isännältäni. Pienet lapset ovat sellaisia hankalia kun heitä paapotaan ja mut unohdetaan. Vien vaikka lapsen lelun, rikon sen ja johan saan huomiota! Saatan nappasta lasta jos yrittää ottaa lelun multa pois. Lenkillä koululaiset saavat silittää minua, saanhan olla keskipiste! Olisi makeeta asua kodissa jossa saisin jakamattoman huomion!

Olen ollut yksin työpäivän pituisia aikoja kotona ja lepäillyt. Toisinaan meillä käy toisia uroksia kylässä, silloin on pitänyt vähän merkata uudelleen reviiriä sisällä. Haukkuminen on kivaa kun keksii aihetta, postilaatikko kolahtaa tms. Lenkillä saatan ärhennellä uroksille, pakko rauhoittua kun kielletään.  Pienet nartut ovat kivoja!  Kävelylenkit saavat

muuten vaan tässä istuskelen

muuten vaan tässä istuskelen

olla pitkiäkin kun rauhassa kävellään ja pakkasella tietenkin loimi päällä! Lähden ulos mielelläni säällä kuin säällä. Olen kulkenut veneellä, autolla, hissillä ja julkisilla kulkuneuvoilla, enkä pienistä paukkeista ulkona pelästy.  Peruskotikasvatuksen olen saanut, niin ja lisääkin voisin opiskella.

Hoitotoimenpiteet annan tehdä. Turkkini trimmaus pitää olla säännöllistä, uuden omistajan pitää olla tähän valmistautunut!  Nykyinen omistajani antaa hyvät ohjeet ja opastuksen tähän. Isäntäni puhuu jollekin kapulalle korvallaan, taidanpa mennä hakemaan vessapaperirullan ja vähän avata, jospa mut taas huomattais paremmin! Heido!

Varaajana toimii Päivi

Ferion kysyvä katse

Ferion kysyvä katse

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN