Bosse

 

Bosse

Bosse

Bosse sai uuden kodin marraskuussa 2015

Bosse on kesäkuussa 2014 syntynyt puli, joka etsii uutta kotia olosuhteissa tapahtuneiden muutosten vuoksi. Bosse on kooltaan 18 kg ja säkä 35 cm, aktiivinen, utelias ja kärsii voimakkaasta eroahdistuksesta. Ei päästä lähtemään, saattaa purra. Ei tuhoa paikkoja, mutta haukkuu yksin jäädessään.

Bosse on iloinen virkeä hyvä vahtikoira huomaa kaiken ja haukkuu kaikkea.  Menee kaikkialle iloisesti, vauhdikkaasti ryminällä ja hyppien ottaa tulevat vieraat vastaan. Hoitotoimenpiteet kuten kynsien leikkaus ovat hankalia, vaatii aikaa ja harjoittelua. Ruokavalio on normaali. Ulkoilutettu talutushihnassa, ei vapaana, on utelias toisia koiria kohtaan, kissoja ei ole tavannut.

Bosse

Bosse

Bosse tarvitsee aktiivisen kodin, jossa sille annetaan paljon tekemistä sekä henkistä että fyysistä. Koirista ja ongelmista kokemusta omaavalle soveltuva Bosse on nopeasti oppiva nuori koira, jolle täytyy opettaa paljon arjen asioita alusta alkaen. Uuden kodin tulisi pystyä järjestämään yhteiselämän alku niin, että yksinoloa voidaan harjoitella huolella vähän kerrallaan. Uudeksi kodiksi soveltuu koiralle aikaa omaava aikuisperhe tai sinkku, ei lapsia. Haukkuherkkyyden vuoksi paras asumisvaihtoehto olisi omakotitalo vaikkapa maaseudulla tai lähiössä.

Bosse on tavannut koirakouluttajaa, jonka tulkinta koirasta, että se on oppivainen sekä iloinen koira, jota tulee kouluttaa palkitsevin menetelmin. Asuinpaikasta riippuen uudella kodilla on myös halutessaan mahdollisuus käyttää saman kouluttajan palveluita, ovat maksullisia.

Bosse

Bosse

Aikaa ja koulutusta tarvitaan, palkinnoksi on luvassa Bossen kiintymys ja rakkaus. Mikäli koet, että sinulla olisi tarjota rakastava koti Bosselle, täytäthän huolella kotiselvityslomakkeen.

Bosse on sirutettu, rokotettu ja madotettu perusterve koira, joka odottaa uutta kotia Vantaalla.

Varaajana toimii Eija

Ennen yhteydenottoa toivomme

KOTISELVISTYSLOMAKKEEN täyttämistä.

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN