Lemmy

Lemmy

Lemmy

Lemmy on 12/2007 syntynyt kiharakarvainen noutaja uros Tampereelta. Painoa 37kg ja säkä 68cm.
Lemmy on asunut pennusta asti perheessä jossa on nyt kaksi leikki-ikäistä lasta ja kolmas taapero tulossa. Lemmy etsiikin nyt loppuelämänsä kotia jossa herkkä, stressaantuvan koiran olisi rauhaisaa vanheta.

Lemmy

Lemmy

Lemmyn jäädessä yksin kotiin haukkuu lähtiessä ja tultaessa, ei kuitenkaan hauku yksin ollessaan koko aikaa, joten ei kerrostaloon.

Lemmy on uskollinen ja kiltti tuttavilleen mutta erittäin epäluuloinen vieraita kohtaan. Hyväksyy kuitenkin uudet tuttavuudet kun saa tutustua rauhassa ja omassa tahdissa.

Lemmy

Lemmy

Tästä johtuen koirakokemus ja koiran lukemis taito olisi suotavaa uudelta omistajalta. Vieraita lapsia kohtaan arvaamaton.

Kotioloissa koira on rauhallinen eikä hyöri koko ajan jaloissa. Sillä on omalaatuinen huumorintaju ja se pitää kyllä hulluttelustakin.
Lemmyn mielestä on hauskaa puskea päätään ihmisen jalkoja vasten tai istahtaa jaloille. Se saattaa nukkua tuntikausia selällään jalat kohti taivasta. Rakastaa uimista ja noutamista, noutaja kun on!

Lemmy voisi olla perheen toinen koira, on hoidossa toisinaan parhaan kaverinsa sileäkarvaisen noutajan luona ja tulevat juttuun hienosti! Mahdollisesti myös kissatalouteen mikäli kisu on tottunut koiriin.

Lemmy

Lemmy

Lemmy vetää hihnassa toisinaan, ei kuitenkaan ole remmirähjä. Muulta osin perustottelevaisuus kunnossa. Hoitotoimenpiteet antaa tehdä.

Lemmy on kastroitu ja sirutettu. Lemmy on 8/2015 käynyt eläinlääkärissä perustarkastuksessa ja todettu TERVEeksi, rokotukset hoidettu samalla kuntoon.

Varaajana toimii Päivi

Ennen yhteydenottoa  toivomme KOTISELVISTYSLOMAKKEENtäyttämistä.

Tutustuthan myös ADOPTIOSOPIMUKSEEN

VARAAJIEN YHTEYSTIEDOT